10. decembra 2012

DIY Vianočná dekorácia - Hviezdy

Hviezdami tento rok nič nepokazíte, sú veľmi obľúbeným vianočným motívom. Dnes si vyrobíme hviezdy ako závesnú vianočnú dekoráciu. 
Môžu sa zavesiť na stromček alebo na luster, na girlandu, prilepiť na adventný veniec. 
Ich použiteľnosť naozaj nemá hraníc.



Ide ako inak o rýchly proces, tzv. 1-2-3 a máme hotovo. Väčšinu materiálu som mala doma, kupovala som iba modelovaciu hmotu. 
Budeme potrebovať modelovaciu hmotu JOVI 25Ogr. balenie, vykrajovátka, valček, špajdlu, niečo na výrobu ornamentov (klinček, alebo krajky alebo vetvičku z tuje), stužku na viazanie, papier na pečenie a podložku. JOVI hmotu som vybrala preto, lebo je cenovo prístupná a netreba ju piecť aby vytvrdla.



Modelovaciu hmotu vyvaľkáme na podložke. Ak budete zdobiť krajkou alebo otlačkom vetvičky je dobré ešte pred vykrajovaním do hmoty urobiť otlačky. Vykrojíme si rôzne tvary, špáradlom vytlačíme dierku a poukladáme na papier na pečenie. Dotvoríme okraje vtláčaním klinčeka po okrajoch. Necháme ich vyschnúť 24 hodín. Potom uviažeme stužky a zdobíme.



Do výroby môžete zapojiť aj deti. Zabavia sa a určite budú radi, že aj oni niečím prispeli k Vianočnej výzdobe.




Tu sú všetky Vianočné ozdoby, tohoročné aj minuloročné (stačí kliknúť na fotku a dostatnete sa k originálnemu príspevku).




Majte krásny zasnežený deň

16 komentárov:

  1. Veru rýchlovka. Pekne určite vyznejú aj v okne. Jedinou brzdou je, či máme ešte voľné okno alebo iné miesto :-) Keď tých krásnych vianočných nápadov je milióóón ...
    Papa

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tak tak,clovek by potreboval nekolik bytu ci domu,aby mel kam ty vsechny krasne vyzdoby,ozdoby a aranzma dat,ale my si holky poradime,ja mam taktez novou dekoraci z vetvi a strbritych kouli,sice nevim kam prijde,ale je tak pekna,dekujem Renat.O teto hmote jsem jiz vicekrate slysela,myslim,ze moznosti co z ni vyrobit je velike.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Super inspirace!Krásná dekorace.Hezký den.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Renatko nádhera,jsi šikulka!!!!!Moc se mi tvoje tvořeníčko líbí!!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Reni, krásne hviezdičky :-) A keď si včera tak krásne prosila, tak dúfam, že ťa mojím dnešným príspevkom poteším, zosmolila som ho práve kvôli tebe :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Reni, opet super inspirace. A moc se mi libi i ta svitilnicka z plechovky. Mej krasny tyden, Katerina

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Rendičku, hvězdy jsou krásné ....a na chaloupce jste se pěkně činili,zásoby dřeva na zimu musí být, můj muž vozí z lesa pořád dřevo, má asi pocit, že zmrzneme :-)) měj se prima Jana

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Reni samotvrdku mám koupenou. Myslíš, že jsem se už k něčemu dostala?:-( Ale aspoň se pokochám u Tebe!;-)

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Vynikajúci nápad Reni... veľmi sa mi to páči, poteší to najmä mamičky, ktoré sa potrebujú "zbaviť" svojich zlatíčok aspoň na chvíľku :))) Si šikulka, prajem krásny večer!

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Renátka tak to je super návodik, nejako sa mi tiež zapáčili biele ozdoby tak ak nájdem túto hmotu tak určite vyskúšam. Ďakujem za tvoj návod. Nellie

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Ahoj, Reni, moc krásný návod na jednoduché a nádherné ozdobičky, díky za něj! Krásný den, L.

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Renatko, opět krásná inspirace ...

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Renátka, ja milujem veci, ktoré sú hotové 1-2-3:-))))....hviezdičky sú kráááááásne, aj by som vyskúšala, len kúpiť potrebné "ingrediencie", čiže tú hmotu:-) Ďakujem za ďalší skvelý nápad!

    OdpovedaťOdstrániť
  14. A že vraj nič nestíhaš !!!!! Tvoríš len taký fukot. Reni vyrobila si krásne hviezdičky.
    Pá Jana

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za návštevu na mojom blogu a krásny komentár.
Odkaz pre SPAM-merov: Všetky spamy budú z komentárov ihneď vymazané, využite svoj čas efektívnejšie !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...