23. januára 2012

Demolácia alebo pokroky na chalupe

Cez víkend som si dala trochu do tela, teda trošku dosť. Večer som odpadla do postele a spala ako zabitá. Nezobudilo ma ani moje hladné dieťa, som to ale matka. 

Práce na chalupe postupujú slimačím tempom, ale o to s väčším nasadením. Žiadna tvorivá činnosť sa nekonala. Búrali sme múrik, ktorý mal oddelovať kuchynskú časť a obývaciu časť.  Čistá demolácia, teda skôr špinavá demolácia. Ani najlepší lak na vlasy Vám neurobí na hlave to, čo prach po demolácii :)) 

Tu ma máte v celej svojej kráse, som Vám zapózovala s natuženým účesom a s úsmevom na perách. To som ešte netušila, že s tým fúrikom pôjdem ešte asi pätnásťkrát. Som sa obetovala, lebo muž má problémy s platničkami a nedajbože aby ho seklo. Kto potom zaplatí nové obklady, dlažbu, podlahu, a ďalších milión vecí čo si pani domu "zamane", že?


Teraz sa dávam trochu dohromady a čaká ma tá príjemnejšia časť. Obiehanie obchodov a hľadanie inšpirácie. Zopár fotiek som si hodila aj na Pinterest. Dopredu však upozorňujem, Pinterest je dosť návykový. Takže iba zľahka :)

8 komentárov:

  1. Reni, super zimná brigáda. Ja som si naposledy takto zamakala na jeseň, keď sa prerábal komín na chalupe. Manžel na streche a ja som tak ako ty behala s fúrikom.
    Super fotky na Pinteres.
    Pá Jana

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Taká brigáda na chalupe, to vôbec nie je zlá vec. Ani za fitko nemusíš platiť a máš pohybu až až:) Pekný večer. Renata

      Odstrániť
  2. Kolik bereš na hodinu:-D Přeji, hodně sil do budování! U nás, už budujeme 10 let a ještě není konce:-(

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Som sa pobavila :))) Ani nehovor, dúfam, že nám bude stačiť päťročnica.

      Odstrániť
  3. Myslím, že budovanie je to najkrajšie, netreba sa nikam ponáhľať...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj ja sa veru vytešujem, že sa môžem realizovať. S tou rýchlosťou to nebude až také kritické, robíme zatiaľ iba cez víkendy.

      Odstrániť
  4. Reni, tak to Ti nezávidím, viem čo to je behať s fúrikom keď sme stavali dom. Takže veľa síl a teším sa na výsledky Vašej práce. Andrea

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem ti Aďka a veru síl a trpezlivosti bude treba hromada.

      Odstrániť

Ďakujem za návštevu na mojom blogu a krásny komentár.
Odkaz pre SPAM-merov: Všetky spamy budú z komentárov ihneď vymazané, využite svoj čas efektívnejšie !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...