15. decembra 2012

už len 9 dní a sú tu

... Vianoceeee... S výzdobou som začala skoro, každý týždeň som vytiahla niečo zo zásob a vyzdobila kúsok bytu. Napečené máme, darčeky sú schované v skrini, pozdravy sme poštou poslali a ani Vianočná nálada nám nechýba. No a čo, že nemáme vyblískané okná, napastované podlahy, komínky v skriniach, Vianoce prídu aj tak . . . A my sa tešíme. Na budúci týždeň nám zostane už len ozdobiť stromček.



Stromček, ha ...  Mala som takú predstavu, že kúpime malý stromček tak do 1metra v črepníku. Z chalupy som doniesla šamlík, na ktorom mal byť stromček položený. V piatok sme sa celá rodinka vybrali, že kúpime malý, krásny, šikovný stromček. No prd (pardon), tí moji ma znovu ukecali. Stromček sme kúpili krásny, šikovný, zelený, ihličnaný, no všetko, len nie malý. Dievčatám to bolo jedno, ale môj chlap sa tetelil blahom, že bolo po jeho. No čo už, prekusol všetky moje kreatívne výčiny v štýle vintage, tak si zaslúži :)) To ešte netuší, ako chcem stromček vyzdobiť, tak psssst. :))




Majte sa krásne a užívajte si adventný víkend v pokoji. 

7 komentárov:

  1. Reni, tak to už sa i ja teším na ten stromček. Určite to bude paráda podľa naznačovaných dekorácií. Andrea

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Milý príspevok, aj som sa zasmiala. Asi tuším, ako ho vyzdobíš, ale nechám sa prekvapiť. Tak si to užívaj.Peknú nedeľu prajem:)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Reni , tak sa teším na to prekvapenie:-)Určite bude parádny...krásny víkend prajem..

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ahoj Renatka, tesim sa na stromcek :-) ja mam momentalne nohu v sadre ale tiez mi vianocna nalada nechyba :-) no s tou vyzdobou bytu to uz bude horsie :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Rendi, tak to ten můj chce zase maličký stromeček a děti protestují....tak jsem zvědavá jak to u nás dopadne... hezký večer Jana

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Reni u Nás kraľuje umelák. Manžel stále sníva o živom, ale pár krát stačilo - domov mi doniesol (: metlu :) a nie stromček. Dokonca na kmeň musel dovŕtať konáre, aby vyzeral esteticky.
    Už sa veľmi teším na Tvoj.
    Pá Jana

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Reni, vzdy je to jedno, hlavne ze budete mit pod stromeckem pohodu a spokojennost. A ja pred vanocemi taky negruntuji, nechavam to na jaro a podzim (nesnasim umyvani oken, kdyz mrzne...) Preji prima tyden, Katerina

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za návštevu na mojom blogu a krásny komentár.
Odkaz pre SPAM-merov: Všetky spamy budú z komentárov ihneď vymazané, využite svoj čas efektívnejšie !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...