15. februára 2013

Kvety / Flowers

Po všetkom tom ihličí, vetvičkách a vencoch som potrebovala priniesť domov trochu nehy a romantiky. Kúsok romantickej ženy niekde vo mne drieme. Vonku je stále chladno a ešte aj bude, občas sa objaví slnko. Jeho teplo a energia mi veľmi chýba. Už som potrebovala doplniť energiu. V piatok ráno popri nákupe potravín som kúpila štyri kytice tulipánov a doma som ich dala do váz. Do každej izby tak aspoň na chvíľu prišla jar.

V obývacej izbe na komode s ihličím sú pudrovo ružové tulipány. Nie sú celé ružové, skôr biele a jemne poprášené ružovou. Nádherné, tulipán v malej vázičke som dala dievčatám do izby.




After all the pine needles, twigs and the wreaths I needed to bring home a little tenderness a romance. A piece of romantic woman somewhere inside me napping. Outside is still colda still will be, occasionally appears the sun. I miss his warmth a energy. I just needed to add energy. On Friday morning during grocery shopping, I bought four bouquets of tulips at home a I put them in vases. Spring came in every room at the moment.


Powder pink tulips in the living room on commodities together with pine needles. They are not all rosy, rather white lightly dusted with a pink. Beautiful tulip in a small vase I put the girls in the room.









Zvyšok ružových tulipánov som rozdelila do dvoch menších kytíc a svoje miesto majú v spálni. Tie som nestihla nafotiť. Nechcela som rušiť Natálku počas spánku, tak niekedy nabudúce.

Kyticu bielych tulipánov som dala do kuchyne k oknu. Džbán som kupovala minulý rok spolu s dezertným tanierom. Je to veľmi pekný kúsok a krásne zdobil stôl počas Veľkonočných sviatkov.





The rest of pink tulips I have divided into two smaller bouquets and have their place in the bedroom. Those I did not manage to take pictures. I did not disturb Natálka while sleeping, so maybe next time.


Bouquet of white tulips, I gave in to the kitchen near the window. Pitcher I bought last yeartogether with a dessert plate. It's a very nice piece and beautifully decorated table during Easter.




Takéto kvetinové potešenie by som si dopriavala každý deň. Verím, že som aj Vám urobila krajší deň. Ďakujem, že ste sa zastavili aj za Vaše milé komentáre.


I would indulge this floral pleasure every day. I believe I also made ​​you a nicer day. Thank you for stopping by and for your lovely comments.

Linking to:
JAQS Studio

11 komentárov:

  1. Reny, sú dokonalé a majú naozaj prekrásnu farbu... Tak nech ťa ešte dlho tešia, prajem pekný deň!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ahoj, Reni, tuhle jsem na ně v květinářství koukala taky. Ale měla jsem už plné ruce tašek, tak jsem se bála, že bych je nedonesla bez úhony. Když je ale taky vidím u Tebe, krásné, svěží a vonící jarem, dneska jdu do nich taky :o) díky za krásnou inspiraci. Pa, L.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Reni, sú nádherné. V tomto pochmúrnom počasí treba niečo krásne pre potešenie duše:)
    m.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Reni, u nas na stole ted truni rude ruze, ale az odkvetou (coz doufam, ze hned tak nebude) tak se vratim k tulipanum... Tvoje jsou opravdu nadherne! Hezky vikend, Katerina

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Renatko,tulipány mají opravdu krásnou barvu...sluníčko mi taky chybí...už aby bylo jaro:-)...přeji ti krásný den a pohodový víkend...papa K.♥

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Renat,naprosto te chapu,protoze ja si rezane kvetiny kupuji stale kazdy tyden i prez zimu,nekdy i casteji,sice vedou ruze,ale s blizicim se jarem urcite budou i romanticke barvicky tulipanu.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Reni, nádhera, tulipánky mám moc ráda, škoda, že ve váze vydrží jen chviličku ...... Marki

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Jsou nádherné-já už chci jaro!!!!Krásný večer!

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Rei, ja som si tiež pri nákupe potravín kúpila tulipány. Biele boli už vypredané, ale jedna biela kytička s ružovým nádychom si ma tam počkala. Sú krásne. Andrea

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Reni tedy ty jsou nádherné---krásně volají jaro :o)Krásný večer ---Martina

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Ahoj Reni - tak toto nám už asi chýba všetkým :))- slnko a krásne jarné kvietky.Navodila si krásnu atmosféru , díky a krásny deň----

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za návštevu na mojom blogu a krásny komentár.
Odkaz pre SPAM-merov: Všetky spamy budú z komentárov ihneď vymazané, využite svoj čas efektívnejšie !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...