25. septembra 2013

Pre niekoho odpad, pre mňa poklad

Slnečných dní je stále menej a pri fotení mi veľmi chýbajú. Pomáham si ako sa dá, tuto napr. rozsvietenou lampičkou, ale nie je to to pravé orechové. Okrem tabuľky "Kuchyňa" pribudol do kuchyne na chalupu vešiak. To aby bolo kam odkladať kuchynské náčinie.





Na vešiak dobre poslúžila doska, ktorú som objavila medzi drevom. Bola dostatočne stará a ošúchaná, takže jediné čo som pridala, sú vešiakové úchyty. Dosť ma však irituje ich nerezový vzhľad, ktorý veľmi neladia.






Na viac som sa cez víkend nezmohla, v sobotu som absolvovala stretávku zo strednej a odchádzali sme o tretej ráno :) Čo Vám budem hovoriť, bolo skvele.


22 komentárov:

  1. Renatko,vypadá to moc dobře...nejlepší na patinu je čas,tak jako na tvém novém kuchyňském věšáčku...měj se moc krásně papa K.♥

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Aká škoda, že mi máme doma len samé nové dosky. Je parádny. Reni dala som na blog fotopostup na zamatovú tekvicu, čo si chcela. Andrea

    OdpovedaťOdstrániť
  3. no, krásne vidno čo dokáže čas s doskami....
    máš to pekné...

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Reni, polička je parádna a ak chceš zmeniť vzhľad vešiačikov namoč ich na niekoľko hodín do roztoku octu+amoniaku+soli.
    Jana

    OdpovedaťOdstrániť
  5. senzačná polica,takýto odpad milujem a dokonca vyhladávam :-).tiež som mala náročný víkend.pozdravujem Reni,pa jazmínna

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ahoj Renuška...
    polička se ti moc povedla, je taková krásně patinovaná.
    Já jsem také taková sběratelka starého haraburdí. A jak říkáš, pro někoho krámy, pro nás poklady.
    Měj se prima, pa Martina ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  7. zas niečo nové - supe vyzerá, a na háčiky si zvykneš - by som aj také brala :)
    v nedeľu som tiež niečo nové vysliedila, tak to pôjdem okuknúť, snad sa niečo zadarí :)
    a neboj, ani ja nič cez víkend nestíham :)) Vicky

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Renatko, nový, vlastně starý věšák je parádní!
    Posílám pozdravy, Helena

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Renčo, super věšáček!!! do kuchyně se hodí, je tam vždy co pověsit. a že nestíháš,to já znám!!!někdy vůbec, ale nic si z toho nedělej.To je bezva, že jste takhle zapařili, to je občas potřeba:)měj se krásně:))))

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Reni, vylož vešiak na zimu na dvor a na jar budú vešiačiky prírodne zhrdzavené - tak ako moje po dvoch rokoch na balkóne :-)
    Názov príspevku sa mi páči, som na tom podobne, J.

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Piekny jest ten szyld Renatko!

    Pozdrawiam serdecznie

    Dagi

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Piekny jest ten szyld Renatko!

    Pozdrawiam serdecznie

    Dagi

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Reni krasne talizmany :) Krasny vecer Mira...

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Ahoj Renatka tak to si si skraslila pekne a ta tabulka je super...Nellie

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Salut drahá moja, no totok je ale epesní věšáčik (hádám, že ho brzy vymazlíš do detailu a iritující háčky pudou do dža a nahradíš ich něčím opraudu fosilně vyzerajícím, háby to bylo boha jeho dokonalééééééé;-D). Huž sa těším! Boskávám, čmuky Míša

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Reni, pekné doštičky, hlavne tá s nápisom. Dostala som taký nápad: nastriekať alebo natrieť háčiky na bielo. Určite by som to urobila, pretože aj mňa už napadlo kúpiť tie háčiky, len sú veľmi lesklé. Dobrú noc:)
    m.

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Reni, tak ten je dokonalý, vypadá opravdu staře a stylově. O tmavých dnech mi povídej, dnes je u nás černočerno:-(. Tak alespoň úsměv posílám..

    OdpovedaťOdstrániť
  18. Ahoj Reni, niet na vešiaky zo starých latiek, že? Tvoj má skvelú farbu, teraz by sa mi presne taká hodila :) Tabuľka je tiež krásna. I mne fotenie komplikujú tieto smutné zamračené dni, i napriek veľkému oknu na chodbe mám v izbe tmu ako v pivnici :) Mne pomáha statív v takýchto chvíľach, keďže tá moja Sony už pri 800 šumí ako coca-cola :) Tak dúfajme v lepšie svetlo a príchod babieho leta, papa

    OdpovedaťOdstrániť
  19. Fantázii sa medze nekladú. Super, Ty využiješ snáď všetko.
    Krásne.
    Ľubica

    OdpovedaťOdstrániť
  20. Reni, nádhera ..... ten věšáček je nádherný a ta tabulka jakbysmet .... Marki

    OdpovedaťOdstrániť
  21. Reni ten vešiak nemá chybu a tie pokladíky na ňom čo máš povešané ,proste nádhera k tým vešiačikom keď budeš mať čas a chuť určite niečo vymyslíš aby Ti tam nevadili inak krása , krása ako vždy

    OdpovedaťOdstrániť
  22. Bezva! A co tak zkusit - koupit další sadu a nechat je venku třeba někde pod střechou, kde je vlhko, nebo jim trošku "pomoct" - namočit, trochu "promíchat" třeba v nějakém starém hrnci s dalšími kovovými věcmi, takhle do jara... No a na jaře se uvidí, třeba dostanou tu správnou úpravu :)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za návštevu na mojom blogu a krásny komentár.
Odkaz pre SPAM-merov: Všetky spamy budú z komentárov ihneď vymazané, využite svoj čas efektívnejšie !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...