20. decembra 2013

Vianočný tržík

Záverečné resumé, veľmi vydarená akcia. Ale pekne po poriadku. I keď sa koná v škole už niekoľko rokov, pre nás (Lenku a  mňa) to bolo po prvý krát. Deti v škole počas výtvarnej výchovy pripravovali vianočné dekorácie na tržík. Lenka bola akurát v tom čase chorá, tak si pripravila a vytvorila vlastné dekorácie doma. Vymaľovala a vystrihla závesných Mikulášov. Pomohla nám stránka krokotak.com, kde sa dá nájsť veľa nápadov na tvorenie s deťmi. 






Ušila som aj ja zopár vecí s vianočnou témou, šila som ich v ten deň. Bolo ich tak akurát. Lenka sa na začiatku pri predávaní hanbila, ale časom ju to začalo baviť a predala skoro všetko. Čo nepredala, kúpil od nej tatino :)


Včera mi pomocníčky ozdobili medovníčky. Stihli sme to len tak tak, lebo od dnes sedíme všetky doma a kašleme. Lenka má žalúdok na vode a všetko čo zje, z nej vyjde hneď von. Tak snáď sa do Vianoc dáme doporiadku. 


12 komentárov:

  1. Reni, Lenka je veľmi šikovná. Mikulášovia sú nádherne a precízne vymaľovaný, je jasné, že zdedila gény po mamine. Určite to celé brala veľmi dôležito, vidieť ako zodpovedne a pekne rovno pri tom sedí. Už len sa prosím Vás do Vianoc všetky tri vystrábte a nech sú pre Vás príjemné. A tatino zabodoval. Pozdravujem. Andrea

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Kočičky...obě jste moc krásně tvořily.
    Je vidět, že dceruška to má také v krvi.
    Dejte se do Štědrého dne do pořádku, pa pa Martina

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Pekné tvoreníčko! Tatino je najlepší zákazník:)
    m.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. pozdravujem Vás šikovnice.dobrá práca :-).pa,jazmínna

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Kreatívna celá rodinka, našila si krásne ozdôbky Reni a tí Mikuláškovia, ani by som nepovedala, že ich robilo dieťa, krásne. Verím, že šli ako "teplé párky" .
    Môj Igorko začal tiež kašľať a teplotovať, takže tiež to vyzerá na papučové Vianoce :o)
    Krásne sviatky celej rodinke!

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Lenička je úžasně šikovná, no však taky má po kom :o) moc jí to sluší, je to krásné děvčátko! Na trhu jste byli úžasně úspěšní! U nás se taky potýkáme stále s nějakými virozami, rýma, kašel, zvýšená teplota, už asi měsíc. Ještě nebyly ani vánoce a já už se těším na jaro... krásnou adventní neděli, L.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Šikovnosť je dedičná, ako vidím :) Tak sa rýchlo všetci uzdravte, nech si Ježiška vychutnáte v pohode, v zdraví a deťúrence nech sa môžu nerušene vytešovať z darčekov. Paaa :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ahoj Renatka, prajem vám rýchle uzdravenie, aby ste sviatky prežili v zdravý a pohode. pa Tina

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Gratuluji k úspěšnému prodeji:-) Doufám, že si budete moci pochutnávat na štědrovečerní večeři!!! Alespoň vám to všem přeji:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Ty choroby...Ale koukám, že i tak jste stihly parádní akci! Lenka má super rodiče, s mamkou tvoří a taťka, to je fakt moc hezké!
    Pohodovou neděli, Helena

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Renka, Lenke sa vecicky vydarili a prajem Vam skore uzdravenie. Ja som akurat tiez nejako prechladena alebo neviem co lebo bacil sa ma drzi uz 4 den. Dufam, ze nam to sviatky nepokazi a bude nam vsetkym lepsie...Nellie

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za návštevu na mojom blogu a krásny komentár.
Odkaz pre SPAM-merov: Všetky spamy budú z komentárov ihneď vymazané, využite svoj čas efektívnejšie !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...