20. januára 2014

Nový smer

Väčšina z nás bilancuje a prehodnocuje na sklonku roka. Myslím, že je to celkom prirodzené, že sa zastavíme, prehodnotíme starý rok a chceme, aby ten nový bol taký alebo onaký. Osud mi tento rok uštedril malú facku na prebudenie. 


Starý rok a všetko zlé sa snažím hodiť za hlavu, upratujem nielen v hlave ale rozhodla som sa, že si poupratujem aj v obchodíku na Sashe. Ako som už písala, liečim svoje ubolené srdce prácou a vyrábam. Začali pribúdať nové veci, ale pohľad na celú galériu ma vôbec netešil.




Začalo to tam byť aké nesúrodé, akoby som nevedela čo chcem a zároveň akoby som chcela vyskúšať snáď všetky kreatívne techniky sveta. Takže, som pozbierala rozumy kade tade, nechala si poradiť a postupne budem upratovať. Na začiatok presúvam všetky fotografie do novej galérie www.sashe.sk/Fotky_u_Lotky....





..., takže na www.sashe.sk/ReniJa budú iba výrobky v štýle vintage a na čas pletené alebo háčkované veci. Vo výpredaji som nakúpila drevené rámiky a zopár kúskov som pridala do obchodu. Upravila som ich do starého ošúchané vzhľadu.





Drevo je fascinujúci materiál, ktorý ma neprestane baviť nikdy. Aj teraz pracujem na tabuľkách, viac Vám však neprezradím :)  Majte krásne dni.



15 komentárov:

  1. Reni držím palce , presne ako píšeš niekedy sa človek zamyslí nad tým čo robí a prehodnotí isté skutočnosti , želám úspešný štart s týmito prekrásnymi kúskami od TEba .

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Marianka, ďakujem ti. Ty si môj verný fanúšik :) aj keď jar ešte neklope na dvere, začala som s "jarným" upratovaním v hlave a v obchode, snáď sa dostane aj k tomu reálnemu upratovaniu doma :)))

      Odstrániť
  2. Renka....máš cit pre detail, krásne fotíš....už aby sa darilo, že?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No veru, tfuj truf, už len to nezarieknuť a aby to šlapalo ako hodinky :) to by sme ale museli žiť v ideálnom svete, čo nie sme, takže nejaké prekážky a zádrhely musia byť. Dúfam, že nimi zľahka prebehnem.

      Odstrániť
  3. Ahoj Renatko,
    hezky ses do toho pustila, někdy to chce razantní změnu!!!!
    Tak ať se to podaří ke Tvé spokojenosti, začala jsi moc hezky.
    Víš, bolístky odcházejí časem a taky práce hodně pomáhá.
    Tys měla velikou a smutnou bolístku,
    držím palce, ať je pro Tebe tento rok jen a jen dobrý!!
    Jarka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jaruško, boliestka napriek pracovnému nasadeniu bude asi odoznievať veeeeeľmi zľahka, ale čo už narobím. Ako sa hovorí človeče pomôž si ako môžeš aj boh ti pomôže, tak uvidím kam sa dopracujem.

      Odstrániť
  4. Začíná to pěkně, tak se těším na pokračování "nového směru".-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem ti Renatko, snáď sa mi podarí udržať správny smer :)

      Odstrániť
  5. Nekdy je tezke najit tu hranici neceho,co by bylo sourode s ostatnim,ta linie je tak tenka,ze jen nekteri maji ten dar a cit ji videt.Preji ti,at se ti zadari jit tim spravnym novym smerem.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Kačenko, to máš úplnú pravdu. Pri všetkých možnostiach, ktoré sa nám naskytnú je veľmi ťažké nájsť hranicu medzi vyváženým a harmonickým, aby to všetko krásne ladilo. Ja sa rada držím hesla v jednoduchosti je krása, snáď ma moje oko a srdce nesklamú pri tvorbe.

      Odstrániť
  6. Krásné fotografie. Někdy to chce razantní změnu a člověku se uleví. Držím palce. ♥

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dagmar, moc ďakujem, veru taký radikállny rez občas pomôže.

      Odstrániť
  7. Reni, krásne obrázky sú jednoduché a dokonalé!!!!!!
    Jana

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za návštevu na mojom blogu a krásny komentár.
Odkaz pre SPAM-merov: Všetky spamy budú z komentárov ihneď vymazané, využite svoj čas efektívnejšie !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...