15. novembra 2014

Adventné sviečky


Mohla by som si ich aj kúpiť hotové, ale to sa mne neráta. Predminulý rok som si číselká vyrobila z modelovacej hmoty a číslo ručne dokreslila fixkou. Jednoduchá a rýchla práca. Tento rok budú tiež vlastné adventné čísla na sviečkach, ale v inom štýle. 





Keď som premýšľala, aké adventné sviečky by sme mali mať tento rok, spomenula som si na kovové číšelné štítky, ktoré som videla v Bellarose. Niečo také by sa mi páčilo, ale nie som žiadny strojár a nemám doma nič, čím by som z plechu vyrezala či vystrihla čísla (a určite by to nedopadlo dobre, ako sa poznám).


Na sviečky často používam kovové komponenty, dodajú im trochu iný šmrnc a pri objednávaní komponentov pri padol zrak na kovové lôžka. Používajú sa pri výrobe šperkov, príveskov na náhrdelníky. Potom mi blikla žiarovečka a už som presne vedela aké budú naše adventné sviečky.






O sadu strieborných si môžete aj zasúťažiť. Jedna sada kovových číselok čaká na jednu z Vás, stačí sa zapojiť na Facebookovej stránke. Súťaž trvá do 23.11.2014.





Nezostalo len pri týchto, vyrobila som ešte ďalšiu sadu s iným kovovým lôžkom. Má krásny dekor a je v peknom starobronzovom prevedení.





Ak ešte nemáte predstavu, ako budete zdobiť adventný veniec, nechajte sa inšpirovať.


10 komentárov:

  1. Milá Janka,tak to je přesně to co se mi MOC líbí...Letos ale nevím jestli něco stihnu...Tak mnoho krásných nápadů...Dája





    OdpovedaťOdstrániť
  2. Reni, to je naozaj super nápad a vyzerá krásne. Ty si veľmi nápaditá, veď ako vždy. Andrea

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Renča, aj som si myslela, že základom sú bižutérne komponenty. Narazila som na nich, keď som objednávala prívesky k mojim sviečkam. Ale toto by ma nenapadlo, ty máš asi silnejšie žiarovky, xixi :-D
    m.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Reni, vypadá to úžasně .... hned se jdu juknout na FB .... přeji ti krásný víkend .... Marki

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Velmi, velmi krásné a elegantní!
    Hezký den Renatko, Helena

    OdpovedaťOdstrániť
  6. To se mi ani nechce věřit, že tohle někdo dokázal vyrobit doma ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Jednoduché a čisté. Děkuji za inspiraci.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Hola, tienes un blog precioso, me hago seguidora y te dejo la dirección de mi blog por si te apetece seguirme.SALUDOS
    maitedecopart.blogspot.com.es

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za návštevu na mojom blogu a krásny komentár.
Odkaz pre SPAM-merov: Všetky spamy budú z komentárov ihneď vymazané, využite svoj čas efektívnejšie !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...