16. januára 2013

Pondelok s prekvapením / Monday with surprise

Máte nejakú zberateľskú vášeň? Ja mám, sú to nápisy. Tabuľu s nápisom na chalupu, ďalšiu tabuľu s nápisom do kuchyne aleob aj nápisy na vankúšoch. Keď sme sťahovali pohovku na chalupu brali sme aj všetky vankúše. Bolo nutné kúpiť nové a preto som sa obrátila na Klárku s prosbou o nápisy.

Chcela som nápis Poivre Noir na vankúše. Balíček prišiel v pondelok a voňal po levanduli. Okrem mojich skoro návlekov mi poslala aj ďalšie prekvapenia. Látkový sáčik plnený levanduľou, bieleho zajačika s čipkou a celú kopu krásnych perleťových gombíkov.


Do you have any collecting obsession? I do, I love signs. I've got board with big sign in the country cottage, next board is in the kitchen and pillows of course with signs. When we moved our old couch from apartment to the cottage, the pillows moved also. It was necessary to buy new one and I asked Klárka for help.

I always wanted a pillow with Poivre Noir sign. Little package arrived at Monday morning a smelled by lavender. She sent me except the cushions a gifts. Cloth sack filled with lavender, white bunny with lace and a whole bunch of beautiful pearl buttons.




Klárko som dojatá, levanduľu mám moc rada aj jej opojnú vôňu. Toľko krásny prekvapení, 

z celého srdca ti ďakujem. 

Máš veľké srdce a šikovné ruky. Zajačika si nadekorujem na Veľkú Noc. Gombíky si zatiaľ odkladám, ale určite niečo v štýle vintage vytvorím.



Klárko I am impressed, I love lavender and its heady smell. So many wonderful surpises,

thank you from depth of my heart.

You have a big heart and skilled hands. I decorate a bunny on Easter. I put the buttons aside for now, but definitely I use them in some way in vintage style.




Tento týždeň mal krásny začiatok, ďakujem ti za to Klárko.

Aj Vám krásny deň. A ak nezačal skvele, dajte si tabuľku čokolády a oslaďte si deň.


I had a beautiful Monday, Klárko thank you for this.

Wish all of you a beautiful day. If your week did not start well, lets have a chocolate and sweeten up your day.

9 komentárov:

  1. Krasne veci si si objednala a aj krasne dostala ako darcek :) Urcite ti to bude krasne dekorovat chalupu...Nellie

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Renatko, měla jsi opravdu krásný začátek týdne. Klárka je moc šikovná.
    Hezký den ... Věra

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Renatko,ani nevíš jak jsem moc ráda,že se ti vše líbí...já si z perleťových knoflíčků udělala srdíčko...knoflíčky jsem navlékla na drátek a vypadá to moc krásně...měj krásný den papa K.♥

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Klárko moc ti ďakujem, nápisy sú ako tlačené, máš pevnú ruku, ja by som to mala bez šablóny celé kostrbaté. Neviem, ale mne to so štetcom moc nejde. A díky za tip na srdiečko. Renata

      Odstrániť
  4. Tie nápisy nemajú chybu, aj mňa to chytilo. Pomaly chystám nejaké drobnosti na chatu a už sa teším na levanduľu v záhrade, tú zbožňujem. Pekný deň ti prajem:)
    m.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som tiež zvedavá, či kvety po zime prežijú. Prikryla som levanduľu aj dve hortenzie, tak uvidím, či z nich bude niečo. Aj tebe pekný deň.

      Odstrániť
  5. Moja zberateľská vášeň je škrečkovanie všetkého , čo môžem kreatívne využiť a najmä zrecyklovať.V detstve som zbierala pohľadnice, ktoré v súčasnosti zasa recyklujú deti vo výtvarných krúžkoch.
    Tie tvoje nápisy sú lákavé, tiež sa už dlhšie chystám niečo popísať. Zaujímavé sú aj vo farebnom prevedení u Klárky.
    Reni darček je milý a zaujímavý, najmä to levanduľové vrecúško.Zdravím Lenka.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ahoj Renčo,
    ačkoliv mě domácí shabby období už opustilo, láska k typografii také stále zůstává. I přes to, krásné!

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Moja momenetálna záľuba je zbierať korkové zátky od vína, na vytvorenie korkového nápisu alebo písmena, najlepšie do kuchyne, ktorú čaká remake. Našťastie mám kamarátku barmanku:) inak by to trvalo príliš dlho aspoň u mňa :)
    Levanduľu tiež používam ako prírodný osviežovač. 15 kvapiek levanduľového oleja, necelý štamperlík vodky a pohár vody, zatrepať a rozprašovač už spraví svoje. Vodka zabije bakterie a nenechá žiadny zápach keď alkohol vyprchá, levanduľa prevoní...

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za návštevu na mojom blogu a krásny komentár.
Odkaz pre SPAM-merov: Všetky spamy budú z komentárov ihneď vymazané, využite svoj čas efektívnejšie !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...