22. augusta 2014

u Maňány - hosťovanie

Kamarátka Marianka sa po dlhej dobe odhodlala a založila si svoj vlastný blog. Keďže je v blogovaní nováčik, tak som jej ponúkla možnosť hosťovania tu na crafto-mania blogu. Je to rovnako zanietená "starinárka" ak ju tak smiem nazvať a samozrejme má ešte mnoho záujmov, ale o tých Vám povie viac ona sama.


"I keď nie som veľký rečník, tak tu je zopár riadkov o mne. Som rada, že ma kamarátka konečne dokopala k založeniu vlastného blogu. Odhodlávala som sa veľmi dlho, už 2 roky nakúkam k Vám blogerkám a obdivujem, komentujem a chválim Vašu šikovnosť. Som jedna z tých, ktorým ruky nepostoja a neustále skúšam nové techniky, tiež veľmi rada pečiem. Zo sviatkov mám najradšej vianoce, keď sa všetko ligoce. Na mojom blogu Vám postupne budem predstavovať, to čo mám rada, čomu sa venujem vo svojom voľnom čase. Môžete sa tešiť na kopec osvedčených receptíkov a taktiež na moje tvorenie. Budem sa tešiť na Vaše návštevy a Vašu priazeň.


Kto už bol na blogu u Marianky alias u Maňány, tak vie, aké dobroty vie upiecť. Kto ešte nepozná jej tvorby, tak som vytvorila malú foto ochutnávku.



Želám Vám krásny piatok a pohodový víkend

6 komentárov:

  1. Jeeeej, idem nakuknut a pridat sa k sledovatelom. Fotoochutnavka je lakava,,

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Už jsem se mrkla, Renatko, děkuji, na takovém blogu se mi bude líbit.
    Moc zdravím, Helena

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ochutnávka čarovná! Jdu tam :-)
    Krásnou neděli z Provence!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ďakujem Renatka veľmi pekne za hosťovačku a tiež Vám všetkým za zhliadnutie krásny večer všetkým želám MArianna

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Marianku poznám tiež už nejaký ten mesiac... Som rada, že si založila blog, je to naozaj skvelá osôbka ♥ Teším sa na jej príspevky. Reni, je super, že robíš hosťovanie :-) Alexandra

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za návštevu na mojom blogu a krásny komentár.
Odkaz pre SPAM-merov: Všetky spamy budú z komentárov ihneď vymazané, využite svoj čas efektívnejšie !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...