12. decembra 2012

DIY Vianočné ozdoby - Šišky na vetve

Po trojdňovom snežení sa konečne vyjasnilo. Deti si sneh patrične užívajú, ja teda nadšená nie som, hlavne pri vyhrabávaní auta spod snehu a brodení sa v tej člapkanici po meste. Ja som už veľká a prekonám sa. Nech vydrží aspoň do Vianoc, lebo sneh na Vianoce sme už dávno nemali.


Dnes som tu opäť s tvorením Vianočných dekorácií. Ja viem, už musím byť otravná, aj muž mi to hovorí, ale ja som už raz taká. :)) Ak ste boli šikovné a ešte pred snehovým nášupom ste si nazbierali šišky, tak toto je práve niečo pre Vás. Ukážem Vám vychytávku, ako sa dajú šišky jednoducho pripevniť na vetvičku.




Budeme potrebovať: 
šišky, tavnú pištol, korálky, floristický drôtik zelený je ideálny a nožnice 
(na obrázku mi chýba floristický drôtik). Špagátik si nevšímajte, pôvodne som chcela šišky zavesiť, ale potom ma napadla verzia s drôtikom. 



Tavnou pištoľou prilepíme korálku na šišku, drôtik prevlečieme cez korálku a uviažeme na vetvičku. Tadá a máme hotovo. Nech budete výzdobu stromčeka ladiť do akýchkoľvek farieb, šiška na vetvičke stromček oživí, aj keď bude umelý.

Tu je prehľad zatiaľ všetkých Vianočných ozdôb, tohoročných aj z minulého roku (stačí kliknúť na fotku a dostatnete sa k originálnemu príspevku).


Ďakujem za Vaše návštevy môjho virtuálneho kreatívneho sveta a za milé odkazy.Všetky Vás zdravím a želám pohodovú stredu.

15 komentárov:

  1. Renat,nejsi otravna,dobrych napadu neni nikdy dost,ja mam stesti,ze vetsinou na vetvich sisky uz mam,ale co kdyby,dekujeme za tip,u nas dnes opet nadherne jako uz nekolik dni.Mimochodem,mas nadherny dzbanek.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ahoj Renatko,
    moc se mi líbí jak tvoříš!!
    S tím korálkem je to dobrý nápad!!
    Šišky jsem stihla ještě před sněhem :o)))))
    Měj hezký den ****
    Jarka

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Renatka krásne dekorácie a super nápady a inšpirácie. Keď to takto človek vidí povie si aké jednoduché, že prečo to mňa nenapadlo. Ale máme tu kreatívne žienky, ktoré pomôžu s nápadmi.
    Veľa šťastia.
    Krásny dník.
    Ľubica

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Reni, veď my všetky sme vďačné za každý super nápad, a že tento je super. Ja som toho názoru, že načo vymýšľať vymyslené. A keď si to ty tak krásne vymyslela a podelíš sa s nami o to, tak to je úžasné. Už len pohľadať nejaké korálky. Vďaka.Andrea

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Dobrá myšlienka, kedysi sme to omotávali nad spodnými lupienkami drôtom, ale toto je výborné!
    Pekný deň, moja!

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Reni, vůbec nejsi otravná, ba naopak, každý nápad je vítaný,........... já jsem tenhle způsob upevnění například neznala,.......... většinou vmotám hnědý drátek do spodní otevřené řady, občas to jde docela těžko, ten nápad s korálkem se mi moc líbí ...........Marki

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Peknú stredu prajem ...práve dnes som povyberala šišky a anjelikov - tak hneď aj vylepším techniku :-))Díky Reni za tvoje nápady

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Krásny nápad Reni a otravná nie si :) Mňa tvoje postupy veľmi tešia... sú veľmi inšpirujúce a tieto šišky vyzerajú skvele... tento rok to už asi nevyjde, ale budúci si nejaké zaobstarám aj ja :) Maj sa krásne!

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Renátka, toto som mala čítať skôr...všetky šišky, ktoré mi zostali nepoužité z adventných vencov išli "šup" do krbu :-(((....tak na budúci rok:-))

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Reni, super nápad s tou gorálkou. Škoda že nemám tavnú pištol a asi ani gorále žiadne nevyhrabem, ale do budúcna budem mať v merku. My tento rok šiškujeme tiež:-) Zatiaľ máme zavesené na vetvičkách spolu s adventnými kapsičkami a úrčite pôjdu aj na vianočný stromček. A teším sa na ďalšie tvoje ozdoby :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Reni,v žiadnom prípade nie si otravná a vždy sa teším na Tvoje kreatívne tvorenie. Super nápad, šišky som doteraz privezovala na motúzik, alebo lepila tavnou pištoľou rovno na konár.
    Pá Jana

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Ahoj, Renatko! Díky za naprosto super vychytávku se šiškami, zkoušela jsem všechno možné, ale tohle mě fakt nenapadlo :o) a přitom je to tak jednoduché,jako ostatně všechny geniální věci, že :o) krásný den, L.

    OdpovedaťOdstrániť
  14. super.. sisiek mam od kamarata doma plnu igelitku ale ta goralka to ma fakt nenapadlo..
    dik

    OdpovedaťOdstrániť
  15. RENI, PARÁDNÍ TOŘENÍ.
    STROMEČKY Z PAPÍRU URČITĚ VYZKOUŠÍM.
    MĚJ PŘÍJEMNÝ PŘEDVÁNOČNÍ ČAS.
    BOHDA

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za návštevu na mojom blogu a krásny komentár.
Odkaz pre SPAM-merov: Všetky spamy budú z komentárov ihneď vymazané, využite svoj čas efektívnejšie !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...