4. septembra 2014

Čipkové nebo a iné radosti

Aj Vás nebaví to pochmúrne upršané počasie? Od včera je u nás slnečno, hurááá. Byt je presvetlený, balkónové dvere otvorené dokorán a urobila som si aj radosť čerstvými ružami. Využívam toto počasie, rozložila som sa na balkóne a natieram o 106. Veď čo keď si to slnko zase rozmyslí. 




Ubúdaním slnečných dní by som čoraz viac uvítala pracovný kútik, kde by som mala priestor iba pre seba. No zrejme by to bol kútisko, lebo okrem natierania by som potrebovala aj stôl na šijaí stroj, poličky na látky, klbká, skrátka taký šmrncovný ateliér by sa hodil. Zatiaľ si iba snívam, možno raz sa mi môj sen podarí uskutočniť. Môj drahý mužík okupuje celú pracovňu, dokonca si prenajal aj kanceláriu, ale pre mňa z nepochopiteľného dôvodu viac času trávi doma ako v kancelárii. Jeho pracovňa by sa mi náramne hodila :)






Okrem čerstvých ruží, som z obchodu dotiahla aj nový lampáš, no teda skôr lampášisko. Presúvam ho sem a tam a hľadám mu najvhodnejšie miesto.... a v schránke ma dnes čakalo ešte jedno prekvapenie. Z čista jasna, len tak z ničoho nič mi kamarátka poslala obálku plnú krásnych čipiek. Bola som v siedmom nebi. Ďakujem ti Linduš :)




Čo Vám dnes urobilo radosť? Mne aj naša školáčka, ktorá po prázdninách začala 2.triedu prvou jednotkou, šikulka moja.

Prajem Vám krásny slnečný deň


6 komentárov:

  1. Cipky a ruze su fantasticka kombinacia.... A taky moj kutik budem mat... Uz coskoro, iba musia postavit dom

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tak tomu říkám krásný den!
    Ať je hodně takových Renatko! Pa, Helena

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Renatka, prajem ti nech je takýto milých momentov čo najviac :-) Alexandra

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Spousty nádherných okamžiků přeje Vera:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Krasne ruzicky Renatka, milujem tu farbu... Asi tusim, ktory lampasisko si dotiahla... Ja som, zas ako vzdy zavahala s navstevou toho inkriminovaneho obchodu v ranny cas a ten moj vysnivany uz u nas, ako byva zvykom, poobede nemali... skoda, je velmi pekny....snad ich este niekedy budu mat...dufam...
    Pekny vecer!

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za návštevu na mojom blogu a krásny komentár.
Odkaz pre SPAM-merov: Všetky spamy budú z komentárov ihneď vymazané, využite svoj čas efektívnejšie !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...