6. novembra 2012

Ďakujem ♥



Chcem Vám poďakovať za Vašu podporu a povzbudivé slová, ste zlatíčka.



Dievčatá sú v poriadku (ženy sú silné,že?) a podľa posledných informácií z nemocnice, muž sa cíti oveľa lepšie, alergická reakcia ustupuje a myslím, že sa bude chcieť vrátiť čo najskôr, lebo je na diéte.
(varené zemiaky a ryža každý deň, blee ......)

V neposlednom rade ďakujem všetkým, ktoré ste mi poslali gratuláciu k meninám.
Ďakujem Vám z celého 

6 komentárov:

  1. Renatko,nemas za co dekovat,jsou to jen slova,i kdyz prejicna,zvladnout to budes muset stejne sama,proto jsme my zeny tak odolne a silne,ale treba te vsechny komentiky alespon povzbudily.Jinak ja preji take dodatecne vse nejkrasnejsi k svatku,v tomto pripade opravdu hlavne zdravicko.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Reni, oneskorene, ale predsa. Všetko najlepšie k meninám, hlavne zdravíčka a šťastíčka a samozrejme lásky a rodinnej pohody. Veľa tvorivých nápadov pre bytík aj chalúpku. Ja som na to myslela včera celý deň, keď som si prevracala list na stolovom kalendári. Andrea

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Renka, všetko naj naj, hlavne zdravie ostatné príde samo. Keď som doma vobec nekukám do kalendára ... Varená ryža a zemiaky takmer denne, moja zdravotna dieta už štvrtý rok, žiaľ, u mňa zvyk a potreba vôbec niečo zjesť u niekoho nočná mora. Nech máš skoro doma manželika.
    Gabriela

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ale dopraj mu, Reni:) Ako by potom vedel, že varíš senzačne, hm? Dúfam, že čoskoro budete komplet fit, blížia sa sviatky :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. No tak hurá!!! Manželovi docela rozumím, ale tu dietku bude muset držet ještě asi pár dní, aby se tělo vyčistilo od toho, co ho tak potrápilo. Hlavně, že holky jsou v pořádku, manžel to vydrží, aspoň si vyzkouší, co musí vydržet ženy :o) držím palce, ať už se vám nikdy nic takového nepřihodí. Pá, L.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Renatko tak to je super,že je lépe,tak ať je i nadále!!!!!!!!!!!! ♥

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za návštevu na mojom blogu a krásny komentár.
Odkaz pre SPAM-merov: Všetky spamy budú z komentárov ihneď vymazané, využite svoj čas efektívnejšie !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...