30. novembra 2012

Taký bežný štvrtok u nás

... návšteva zubárky za účelom opravy mliečnej kazovej šestky u staršej skončil fiaskom. Nič nebolo, konal sa iba hysterický výstup s pol hodinovým revom. No čo už, aspoň sme si dali vyhliadkovú jazdu cez pol mesta. Na zahojenie všetkého si dievčatá vlastnoručne vyzdobili stromček do izbičky.

Už keď som si myslela, že dnes bude celkom fajn deň, volala mi mamina, že ju hospitalizovali v nemocnici. Robia jej vyšetrenia a večer mi už nedvíhala telefón, takže nič neviem. V mojom prípade žiadne vyležanie virózy nebude. Fičím pozrieť mamu, aj keby traktory padali.

Aspoň na záver dňa jedno pozitívum. 
Po prvotnom nezdare zalepiť vliesovú tapetu v kuchyni, som sa do toho pustila znovu s novým lepidlom a čerstvým elánom. Tapeta je prilepená a ja som, mierne povedané kaput. Hreje ma však pocit, že som to zvládla a kuchyňa dostáva podobu, ktorú som si vysnívala.





Želám Vám príjemne strávený piatok.

17 komentárov:

  1. Reni, okno nad pracovnou doskou som si vždy želala, ale nemám :-(. Podarilo sa ti kúpiť tapetu s pekným motívom, pa

    OdpovedaťOdstrániť
  2. myslíš tým príjemne strávený piatok v škole, a ešte k tomu na skúške?
    akože vďaka Renátka .. si ma rozosmiala :))
    mamka je asi za iným účelov v nemocnici, ako kamoška - tá už má maličkú pri sebe <3 .. takže skoré uzdravenie, OBOM.
    PS. neprovokuj s kuchyňou

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Renat,nic si nedelej ze zubare,nase deticky naposledy sotva otevreli papulky a Eli ani nechtela dovnitr,no nic,prvni navsteva u zubare.Ovsem stromecek vypada krasne a zatimco ja obarvenymi prsty z aktualniho tvoreni vanocnich dekoraci tukam do klavesnice,tobe se rysuje stopro prenadherna kuchyne,u tebe nepochybuji,ze bude dokonala.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Reni tak taká zubárska rozcvička čaká aj nás dúfam že to zvládneme , tapeta v kuchyni je nádherná a dúfam že s maminou to nieje až tak vážne ako to na prvý pohľad vyzerá.Nedávno som takéto stresy zažívala aj ja s manželom keď mi zavolal že je v nemocnici a že spadol z rebríka a zlomil si stavec na chrbtici.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Reni, s návštěvou zubaře s dětmi mám stejnou zkušenost, dokonce to vypadalo na stomatochirurgický zákrok v nemocnici pod narkozou, protože jinak nebylo možné syna ošetřit, ale zoubek se nakonec umoudřil. No, těžko říct, na jak dlouho.... Jinak držím palce, zase bude líp!!

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Renatko když se toho sejde víc tak je to hrozné,také to tak máme,držím se vším palečky,tapeta vypadá nádherně!!!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Renatka, tapeta vyzerá skvele, poriadne okno v kuchyni by som si želala aj ja, ale kvôli susedom je to nerealizovateľné. Inak ti prajem, aby všetko dobre dopadlo, a aby si si blížiace sa sviatky vychutnala v tej najväčšej pohode spolu so svojou rodinkou. Maj sa krásne!

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Reni, ta tapeta vypadá nádherně, s tou návštěvou u zubaře je to asi všude stejné a upřímně, ani se těm prckům nedivím, kdyby mi nebylo trapně, tak bych u nich kolikrát "ječela" taky, zubaře nesnáším,.......... doufám, že s maminkou je všechno v pořádku .. Marki

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Rendi, doufám, že s mamkou vše v pořádku...V kuchyni to vypadá krásně a děti, když tvoří, tak nezlobí - malá vypadá velmi zaujatě :-)) pěkný víkend J.

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Renatko, mamince brzké uzdravení, máš to v kuchyňce krásné:)))))Pěkný večer.Romča

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Ahoj Reni, tapeta je krásná, mě by se tenhle motiv líbil na povlečení. Hysterické scény u zubařky jsou mi dobře známé, s mladším absolvujeme takhle pokaždé, a to mu ještě nikdy nic nedělala, jen prohlížela. Držím palce, ať mamince není nic vážného a je zase brzy zpátky doma.
    Hezký víkend
    Jana

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Milá Reni, přeji Ti, aby se maminka co nejdříve dala do pořádku a mohly ste si všechny užívat vánoční atmosféry :)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Reni ,kuchyňa je veľmi pekná .....Držím palce aby všetko dopadlo dobre:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Deň blbec! Ale aj napriek tomu si to zvládla super. Tapeta je úžasná.... Mamine prajem skoré uzdravenie a tebe príjemný advent. Pa Hela

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Renka krásna kuchynka, fotka malej s dudlíkom mi vyčarila úsmev na tvári a maminke prajem skoré uzdravenie....Kami

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Ahoj Reni, tapeta nie je zrovna moja šalka kávy ale zatiaľ sa mi to ladenie veľmi páči.Prajem Ti skoré uzdravenie a maminke veľa sily, aj ked samam viem ako to je ak ja nie som fit tak ani moji doma, prenasame na seba trapenie aj radosti. Pokoj a pekné adventné dni Ti prajem.
    Gabi

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za návštevu na mojom blogu a krásny komentár.
Odkaz pre SPAM-merov: Všetky spamy budú z komentárov ihneď vymazané, využite svoj čas efektívnejšie !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...