13. decembra 2013

Nostalgia

Vôbec nechápem, ako je to možné, ale je to tak. Keď som bola na rodičovskej "dovolenke", stíhala som domácnosť, deti aj tvorenie. Teraz som rada, keď si večer sadnem a podarí sa mi pre Vás pripraviť príspevok s novinkami. Kde sa ten voľný čas vždy vyparí, neviem.


Popri šití vianočných dekorácií som si odbehla znovu ku sviečkam. Na sashe som objavila nádherné nostalgické kartičky, ktorým sa nedalo odolať a išlo sa tvoriť.







Z môjho kreatívneho šuflíka som vytiahla kúsky partitúr, ktoré som našla dávnejšie u svokrovcov na povale. Pridala som tie krásne kartičky s vianočným motívom, kúsok špagátu a sviečky boli na svete. 





Výhodou je, že kartička sa dá odložiť a použiť napríklad ako visačka na vianočný darček. No veru, mňa by venovanie na takejto kartičke potešilo. A čo by Vás najviac potešilo? Už ste písali Ježiškovi?

23 komentárov:

  1. Reni ja nestíham a to som pri tom na rodičovskej dovolenke. Moje dieťa je veľmi aktívne, cez deň nespí a vyžaduje non-stop pozornosť. Ja ťa obdivujem, že aj napriek málo času sa ti darí tvoriť také nádherné veci...tie sviečky sú krásne :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Bibka s aktívnymi deťmi mám bohaté skúsenosti (mám doma jednu až rádioaktívnu), takže ťa úplne chápem. Niekto je na tvorenie a u teba vždy nájdem dobré tipy na akcie v BA alebo chutné dobroty, takže každá má to svoje :)

      Odstrániť
  2. Renatka tak to su opat nadherne sviecky a tie karticky nemaju chybu...Nellie

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nelka ďakujem ti veľmi pekne, ja som z nich unesená a už teraz viem, že pokiaľ sa nepredajú na Sashe tak si ich s radosťou nechám pre seba :) budem taký neskromný egoista :)

      Odstrániť
  3. Ať jsme doma na mateřské, zaměstnané či v důchodu, nikdo nestíhá..., asi někdo zrychluje otáčky zeměkoule?!:-D Tak nezbývá než asi vyskočit za jízdy do vesmíru a být ve stavu beztíže:-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ten stav beztiaže by som brala, ale ako sa poznám, aj tam by ma po chvílke ako sa hovorí mrle žrali. Ja som už raz taká, nevydržím chvílu na mieste (a čudujem sa deťom po kom to majú, že?). To je ťažké vyhovieť mi, ani tak dobre, ani tak dobre :)))

      Odstrániť
  4. fu tak s časom je to katastrofa, momntálne majú prednosť darčeky robené mojou rukou a tak sedim pri stroji aj do jednej v noci.. uložim deti a kašlem na všetko okrem kuchyne :DD takže takto stíham ja :DD vyzera to tu ako po výbuchu :DDDD tvoje kartičky sú prekrásne ,nechápem, ako to robíte ja krvopotne na pintereste hľadám....aj som našla a tak som tiež robila kartičky ,ale na darčeky, ale došla farba v tlačiarni.. tak fotky žiadne..zatial ..ale skusim pridať aj nejaky subor v sobotu ..pekný víkend E.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Úplne chápem, keď sa zbehnú objednávky, tak treba fičať, ešteže na stroji to ide celkom rýchlo. Horšie je to u mňa, keď robím tabuľky alebo tabule, farba schne pomaly (no jedine, že by som ju ofukovala fénom). Určite pridaj nové fotky z tvojej tvorby, budem sa tešiť.

      Odstrániť
  5. Renat,mozna to mam nejjednodussi,dvojcatka proste peci a pozornost potrebuji,takze moznost volby neni a jsem tomu rada,male tvoreni stiham odpo,nastesti jeste spinkaji,varim a pecu s nimi jak se da dopolko a neco stihnu i rano,kdyz je vzhuru jen jeden,proste vim co a kdy si jiz s nimi mohu dovolit,ale zarove je cas s nimi pro me nej,ostatni muze pockat,ten cas s nimi se me nikdy nevrati.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Katko, kedysi to fungovalo keď bola staršia bábetko, poobede spala a ja som mala voľno. U Natálky to už nefungovalo, lebo už od malinka spávala veľmi krátko, takže som bola v jednom kole. Keď spomínaš pečenie, zrovna dnes sme spolu piekli linecké koláčiky, dievčatá boli šikovné, vykrajovali, papali aj cesto aj hotové koláčiky. Takže spoločných zážitkov máme vždy dosť :)

      Odstrániť
  6. Renatko,tak s časem bojuji i já a to jsem na rodičovské dovolené stále...tak že se ti vůbec nedivím ,že nestíháš...svíčky jsi nadekorovala moc pěkně...přeji ti krásný adventní víkend papa K.♥

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Moc ti ďakujem Klárko za pochvalu :) Aj tebe prajem krásny víkend.

      Odstrániť
  7. Renatko, kartičky jsi moc hezky použila a jak píšeš, určitě se dají využít i jinak, paráda, s časem bojujeme asi všichni, ale je to bohužel jen v našich hlavách a ne vždy se nám daří to tam porovnat, tak přeji alespoň trochu klidný víkend,
    Marcela

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nejaký ten víkendový reset by pomohol. Minulý víkend sme mali pohodičku na chalupe, bol príšerný vietor a chalupu máme v malej dedinke, kde pri vetre alebo búrke je dodávka prúdu slabá, takže sme bez telky, ale aspoň pri ohni v krbe a varenom vínku. Hneď by som si dala povedať :)

      Odstrániť
  8. Ty jsou nádherné Renčo :) ♥ Notičky vypadají krásně :)
    TWF Kami*

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Kami máš úplnú pravdu, notičky sú božské. Ani som ich nelepila na sviečku, takže keď sa dostane do rúk nejakej tvorivej duši, určite ich využije:)

      Odstrániť
  9. Ahoj Helenka, nie nadarmo sa hovorí, že v jednoduchosti je krása a tu sa mi to zase potvrdilo. Ďakujem ti za pochvalu a vidím, že to máme s nestíhaním asi všetky na rovnako :) Prajem ti krásny víkend.

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Reni, to je krása! úplně závidím, co vše nestihneš udělat a vymyslet.Já mám vždycky přes den tolik nápadů a potom přijdu domů za tmy a nechce se mi vůbec nic.
    Měj se krásně:)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Krásne tvorenie Reni, nemám rada tieto typy vintage obrázkov, lebo málo kto ich dokáže vkusne zapracovať do svojho "diela", no tvoje sviečky sú veľmi vydarené a neprečačkané. Si proste šikulka ;) Pa

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Reni, tie Tvoje sviečky nemajú chybu. Tieto aj tie predtým. Škoda zapáliť. Andrea

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Reni, mám to na chlup stejné... na mateřské jsem stíhala domácnost, dvě děti, blog, tvoření... a teď jsem ráda, že žiju :o)... dekorované svíčky jsou moc krásné, takové staromilské... krásnou adventní neděli, L.

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Reni, nádherně ozdobené svíčky .... přeji ti krásný a pohodový zbytek třetí adventní neděle ..... Marki

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Reni, neboj,ono si to všechno sedne a zase to půjde...
    Svíčky jsou kouzelně nostalgické!
    Přeji hezký večer, Helena

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za návštevu na mojom blogu a krásny komentár.
Odkaz pre SPAM-merov: Všetky spamy budú z komentárov ihneď vymazané, využite svoj čas efektívnejšie !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...