21. augusta 2014

Končí sezóna, chystaj sa na novú

Nie je nič krajšie, ako keď máte prácu, ktorá je aj Vaším koníčkom. Teda nie že by som mala prácu, ktorá ma uživí. Ale je fajn, že si môžem realizovať nápady a zároveň urobiť radosť niekomu inému.


Mala by som už začať pracovať na vianočných dekoráciách, ale akosi sa stále neviem vymotať z tých svadobných. Svadobné vakúšiky na prstienky sú známa vec, nebudem písať o ničom novom. Ja som len na vakúšik použila svadobne netradičný materiál. Skrátka chcela som vyskúšať, či sa nájde odvážna nevesta, ktorá sa nezľakne rustikálneho vzhľadu. Jedna sa našla a takýto vankúšik už putoval na svadbu.





Ak sa zadarí, tak k ďalšiumu v poradí pribudnú aj náramky pre družičky. Za dodávku super jutoviny chcem poďakovať Marianke a za kvetinky Lenke Jazmínke :) ste skvelé dievčatá.






A ešte jedno milé prekvapenie, ktorá mi poslala nevestička Lucka. Jej mamina vyrobila krásnu kvetinovú dekoráciu na svadobný stôl a naaranžovala do nej (asi omylom) zápich do torty. Myslím, že aj takto je to krásne.






Čo s tým vianočným tvorením? Zatiaľ mám nápady zapísané iba v kreatívnom zošítku, ale nakúpila som si glitrové prášky, kontúry, farby a plastové gule. Keď dorazia, pokúsim sa dačo vytvoriť. Snáď to všetko nepoletí do koša :)

4 komentáre:

  1. Jutovina je krasny material a vankusik je uzasny!
    Zapich je tiez super, ja by som nepovedala, ze patri iba na tortu, ku kvetom sedi
    O vianocnom tvoreni i ja zatial iba spriadam plany...akosi chyba motivacia...
    tak nech sa ti dari a vela zakaznikov prajem

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Renatko, tvoje svatební tvoření je překrásné, jemnost a něžnost sama.
    Moc zdravím, Helena

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Reni som rada, že tak geniálne si jutovinu využila , nevestičky majú určite radosť , lebo to fakt super vyzerá . a vianoce na tie sa vždy teším i ja tak budem očakávať Tvoje prekrásne kúsky , krásny zvyšok leta želám celej rodinke MArianna

    OdpovedaťOdstrániť
  4. joj krásne tvoríš tie svadobné vecičky fakt ,dufam, že dáš časom aj nejaký návod, stále dumem ako to robiš, všetko sa mi zdá strašne pracné a tak si myslím že máš nejaké zlepšováky určite ...pa E.

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za návštevu na mojom blogu a krásny komentár.
Odkaz pre SPAM-merov: Všetky spamy budú z komentárov ihneď vymazané, využite svoj čas efektívnejšie !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...