11. septembra 2014

Príbeh šuflíka

Občas ma prepadá nutkavý pocit škrtnúť zápalkou a nechať všetko ľahnúť popolom. Nestáva sa zo mňa pyromanka, ale niekedy mám pocit, že zbytočných vecí je už okolo mňa príliš veľa a najjednoduchší spôsob ako sa ich zbaviť a vyčistiť si priestor okolo seba, je to celé vyhodiť alebo spáliť. 




Možno ten pocit poznáte aj vy, keď je už pohár trzpezlivosti takmer plný, hračky sú naťahané v každej izbe a vo dverách vás privíta muž a vlečie ďalšiu krabicu s hovadinami. No vtedy mám sto chutí vytiahnuť veľké čierne vrece a nahádzať doň, hračky, krabicu, muža aj s deckami a odvliecť pri najbližší kontajner :))




Presvedčila som sa, že tieto stavy nemávam len ja (našťastie, už som si začínala myslieť, že som vadná - rozumej málo tolerantná). 





Pred pár mesiacmi sa do rovnakého duševného rozpoloženia dostala aj kamarátka, na ktorú zo skrine vypadlo zopár vecí a to bol ten bod zlomu. Naložila ich do auta a zavolala mi, že či mi ich môže doniesť. 







.... a to je príbeh starého šuflíka, ktorý má teraz trvalý pobyt u nás doma. Naskladala som doňho krajky, čipky, ktoré som nedávno dostala od Lindy, našla u svokry ale aj kúpila. Šuflík je na komode v obývačke, pri dnešnom počasí ho nafotiť za dobrého svetla je priam nadľudský výkon. Zachránilo ma moje balkónové fotenie :)

Majte krásny deň

10 komentárov:

  1. Ahoj Renátka, tento pocit dobre poznám... Našťastie si doma už zvykli na hrozného puntičkára vo mne ;-) Máš zlatú kamošku, šuflík je krásny. Podobný ako môj. Tiež som v ňom mávala rôzne stuhy... Ale keďže aj rada robím zmeny (na to si doma stále nevedia zvyknúť :-) ), tak v ňom mám moje vintage fľašky. A krásne si ho nafotila... Tiež som dnes mala problém so svetlom a nemohla fotiť... Ešteže som si stihla pripraviť nejaké včera :-) Prajem ti krásny deň, Alexandra

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Renka, je este moznost stahovat sa... Ja som vyhodila neskutocne vela veci... Suflik je bohovsky, krasne nafoteny a ten by som ani za svet nevyhodila... Ale zase radsej suflik ako deti s manzelom, ze ano...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja ešte poznám také, že ... Neviem čo je horšie, vyhorieť alebo sa sťahovať. A máš pravdu, pri sťahovaní sa veľa vecí vytriedi, dávno sme sa nesťahovali tak sa hromadia blbosti :))

      Odstrániť
  3. Renatko, musím se smát, takové pocity máme občas asi každá! Většinou hlavně při úklidu :o)
    Ten šuplík je překrásný!
    Hezký večer přeji, Helena

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Reni, aj ja mám nachystané čierne vrecia. Príde čas, keď ich naplním a vynesiem do kontajnera. Ale ten šuflík nemá chybu:)
    m.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ahoj Reni, tiež som sa veľa vecí , nakúpených v ošiali v prvých internetových obchodoch s radosťou zbavila. No ale takýto šuflík by som si nenechala ujsť. Pa

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Reni, ale keď nad tým rozmýšľam, vlastne si sa vyliečila z toho hrozného nutkania. Opäť si prijala do svojho príbytku ďalšiu vec a vôbec sa Ti nečudujem, že si jej neodolala. Šuflíček je nádherný a s Tvojimi drobnosťami v ňom ešte krajší.
    Keby si videla u mňa v dome, čo ja skladujem...
    pekný víkend prajem. Andrea

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Reni,velice dobre si to napísala.v článku som sa našla.niekedy si myslím že už som zrelá navštíviť dr.Chocholouška!!!!hmm,stará vypálená žiarovka...nevyhodím,môže sa mi zísť.hmm,vrchnák z fixy.....atd. :)...pekný den prajem,jazmínna

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Reni, ani nevíš, jak ti rozumím ...... šuplíček je nádherný ......moc krásné fotky ..... Marki

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Reni, fakt jsi mě rozesmála. Máš pocit, že máš okolo sebe moc věcí a necháš kámošku aby ti dovezla svoje další. Jsi jako já. taky když mám uklízet, tak si říkám, že bych toho sbírání a zachraňování všeho možného měla nechat, ale pak uvidím někde starý "krám" a táhnu ho domů.
    Krásný den Majka

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za návštevu na mojom blogu a krásny komentár.
Odkaz pre SPAM-merov: Všetky spamy budú z komentárov ihneď vymazané, využite svoj čas efektívnejšie !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...