20. októbra 2014

Kto mlčí, ten

svedčí, tak sa to tuším hovorí. Ja som sa tiež trochu odmlčala, nie že by som dakomu svedčila, skôr som tekvicovala a krabičkovala. 




Neviem či som spomínala, ale nakúpila som materiál na vianočné tvorenie, plastové gule, kontúrky, glitre. No ak nie, tak som si teda nakúpila, že sa pustím do niečoho zdobného na stromček. Ale doteraz som nevyprodukovala nič, pri čom by sa huba otvárala, že wau. Skôr že, chachacha :)) Tak mi to leží na stole, smutne na to pozerám a neviem, čo s tým. Asi to celé prasknem do šuflíka. Po čase keď to dostatočne "vyhnije", tak sa vianočnému zdobeniu gúľ vrátim.


Pridávam aj fotku z môjho snaženia. Ešteže tie glitre robia pri umelom svetle taký fajn efekt. Normálne mám pocit, že to celkom ujde :))




Ale to by som nebola ja, aby som stále niečo nevymýšľala, že? Kúpila som si látku s natur výzorom (vyzerá ako ľanová, ale je to bavlna), že sa pustím do Mikulášskych pančušiek vo vintage štýle s čipkami a ozdôbkami. (pekný plán si si moja vymyslela).





A ešte som od jednej pani kúpila staré háčkované dečky, ktoré by som chcela použiť na okrúhle vankúše. Skrátka, plány pekné, len z práce mi dajako pomaly odsýpa.


4 komentáre:

  1. Ahoj Renatka. Krásne tvorenie. Ja si myslím, že tá vianočná guľa sa ti podarila je taká jemnučká a jednoduchá, no krásna.
    Tina :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Renčo každá věc a hlavně tvoření má svůj čas a ono to jednou přijde . Já jsem na tom stejně , spoustu věcí mám nakoupených a ne a ne se do nich pustit . Přeji Ti krásný nový den , Šárka

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ahoj Renatko,ještě asi není dobrá doba na vánoční tvoření,také bych to nedokázala...každý to máme jinak,ale dýňka, ta se povedla, je parádní!Dája

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Hej tiež si myslím že to che ten predvianočný odér, aby si mala tie správne nápady,u mňa to tak funguje , tiež len slintám nad výtvormi ostatných a to ešte ani jesenný veniec som ani jeden jedinky nestihla a hotujem sa na šípky už dva týždne ..nič si z toho nerob nie si sama :DDpekný deň e.

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za návštevu na mojom blogu a krásny komentár.
Odkaz pre SPAM-merov: Všetky spamy budú z komentárov ihneď vymazané, využite svoj čas efektívnejšie !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...