4. októbra 2012

Always kiss me goodnight

Dokončila som dekorovanie okenného rámu v spálni na chalupe. 
 Nápis som pridala cez Picassa (nie je na stene naozaj), ale celkom sa tam hodí?
Teda okrem toho názvu blogu.
Už sa vidím, nedá mi to a budem vymýšlať, ako ho napísať na stenu :))



V Ikea som kúpila pekné čierno biele obrázky za 0,69 Eur za kus,
mali však jednu chybičku krásy, nedali sa zavesiť ani oprieť.
Takže bolo treba vymyslieť ako ich uchytiť na okenný rám.
Vyriešila som to štipcami na závesy. Sú nové, kupované v galantérke.







Do rámikov prídu fotky našich dvoch slečien.
Mám celkom jasno, tieto fotky by sa hodili. 



S láskou

17 komentárov:

  1. Reni, ty všetko stále zdokonaľuješ. Tvoj okenný rám nemá chybu. Krásne nadekorované. Fotky dievčat sú tiež úžasné, sú ako dve malé rešetulky. Neviem, čo to slovo znamená, ale u nás sa to tak hovorí. Andrea

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Parádne si to vymyslela! Štipce sú hejže dobrý nápad! Aj celá atmosféra tohto kútika sa mi páči. Nápisu sa neboj, ja mám v obývačke a nebolo to až také ťažké, chce to trpezlivosť a tou si Ty dokonale vybavená (aspoň podľa toho, čo všetko som tu videla). Tuto u mňa v príspevku: http://pokladymojejduse.blogspot.sk/2011/05/autant-de-tetes-autant-davis.html

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Krásně romantické :), ty "štipce" jsou nádherné! Myslela jsem, že jsou starožitné :) No a děťúlence jsou k zulíbání :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ach, tie okenné rámy sú fascinujúce a ty Reni máš aj tú patinu ako "naozaj". Tieto štipce tiež dosť používam, dokonca aj v kúpeľni na uteráky (keďže sa mi nechce prišiť uško).:-)
    J.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Teda Reni, ty jsi tak šikovná... konečně jsem se u tebe mohla trošku probrouzdat :) na chaloupce to budete mít nádherné a fotky děti jsou ty nej, taky mám plán :) ten rám je fantastickej a ty návleky co jsi upletla, jej :) přeji tobě i celé rodině krásné podzimní dny a zase brzy, pa R.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Renatko nápis se tam opravdu moc hodí-taky mám stažený tenhle program-já už jsem na zeď malovala a to tak,že jsem si daný popis vytiskla-ty máš velký tak asi jedno slovo na jeden papír-na zeď jsem ho klasicky přenesla přes kopírák a pak jen vymalovala-chce to trpělivost a neklepající se ruku:-)))Vymyslela jsi to moc krásně-obrázky a ty skřipce na ně-jsi šikulka a vše nádherně pasuje!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ram je dokonaly Renat sam o sobe a umim si ho predtsvit jen s krasnym veneckem,ale fotky deti to bude misto dosavadnych take utulne,takove rodinne,klipsy jsou bomba a napis vypada take moc pekne,ale ja jsem na ty texty asi moc vlastenecka,i u Klarky jsem si dala cedulku vyrobit misto s HOME radeji DOMOV.A take se me moc libi povleceni a lampicka...a vubec...krasne.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Reni, rám tam pasuje perfektne a nechcem provokovať ten nápis by tam fakt sadol, ak sa do toho pustíš určute neoľutuješ. Bambuľky sú krásne, kiež by sa aj moji drobci chceli sem tam fotiť.

    Inak popozerala som .. teda nestíham sledovať akou rýchlosťou publikuješ príspeky ... šípky a iné plody aj my tento rok zbierame a máme už plný byt :-) Žemik zo šípiek je náramná dobrota, dúfam že aj na ten dôjde tento rok.

    Na záver GRATULUJEM k narodeninám blogu ! Pa Gabi

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Reni, fotky dievčat sa krásne hodia do rámu. A s nadpisom si ma dostala, už som Ťa chcela pochváliť aká si šikovná.
    Jana

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Reni, úplná nádhera! Krásne nápady aj prevedenie :) Keď raz budeme dekorovať nejakú chalupu, asi si ťa najmem ako dizajnérku :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Renatka, vyzdoba je krasna a tie fotky budu tiez pekne v ramikoch :) Nellie

    OdpovedaťOdstrániť
  12. prosím Ťa, to komu (a kde) chodíš postupne rozoberať strechu nad hlavou?
    síce, ja to tiež mám v pláne - do rámového okna spraviť niekedy raz (o sto rokov) niečo na štýl fotoalbumu a zavesiť, ale nemienim rozobrať jediný hlinené domček v dedine :))
    aa nápis, jasné, hodil by sa aj ten .. <3

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Renatko, moc hezké, stylové, vkusné! Princezničky mají krásný "rám".
    Moc zdravím, helena

    OdpovedaťOdstrániť
  14. super si to s tým rámom vymyslela, si šikulka :)

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Tak to mi spadla čelist... až na zem... takto odekorovat starý okenní rám, to fakt nemá chybu! Moc se Ti to, Reni, povedlo! Nápis je fakt jen na fotce? Já myslela, že sis kreslila a opravdu je v ložnici na zdi :O) nepochybuju, že brzy přijdeš na to, jak ho velice jednoduše a efektně na tu zeď dostat... pá, L.

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Boha jeho, ta Tvá ložnička je opravdu vymazlená:o))). Rám je naprosto božííí! Čmankózně jsi ho nadekorovala;-D. Vďaka Ti za pozvání do soutěže. A taky ještě dodatečně blahoželám ku blogerským narozkám. Čuky Míša

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Naprosto úžasné vychytávky :)
    Alice

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za návštevu na mojom blogu a krásny komentár.
Odkaz pre SPAM-merov: Všetky spamy budú z komentárov ihneď vymazané, využite svoj čas efektívnejšie !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...