30. januára 2013

Ruffle Heart T-shirt - Valentine Gift

V týchto dňoch nestíham ani privoňať k tvoreniu. Doma sme komplet všetci chorí, ja sa ešte držím. Ale po včerajšej prebdenej noci to zrejme ani mňa neminie. Myslím, že ani netreba písať o čo ide, všeobecne známy a rozšírený vírus s horúčkou. Čítam to u každej z Vás, ktorá má malé detičky. Večer si ale nájdem trochu času a poobdivujem, čo ste nové vyrobili, ušili, uháčkovali alebo napiekli. Je to môj relax a som zato, priznávam vďačná. 


Dnes malá pripomienka minuloročného tvorenia na Valentínsku tému. Šila som pre Lenku volánikové srdiečko na tričko. Malo veľký úspech. Na druhý deň si ho zobrala do škôlky, aby sa ním pochválila. Tričko bolo stále v jednom kole a svoju slávu už má za sebou a odpočíva v pokoji.



These days I do not manage to do any crafting. At home, we are complete all sick, I still keep myself in shape. But after last sleepless night  probably disease catch me too. I think I should not even write about what it is, generally known and widespread virus with fever. I read about it on each blog, at any of you who have small children. I find a spare time and admire what you have crafted a new, sew, crochet or baked. It's my relaxation and I am grateful for it.


Today, a little reminder of last year's sewing of the Valentine theme. I sewed the ruffled heart on the shirt for my older daughter. It was a great success. The next day she took it to the kindergarten to praise him. The shirt was worn again and again, and his fame has already come, now rest in peace.




Jedno staré ružové tričko, z ktorého som záhadne cez noc výrastla urobilo dobrú službu. Nastrihala som ho na 3 cm široké pásiky a nariasené som ich prišila v tvare srdca. Valentínske tričko bolo hotové a malá princezná mohla okúzliť svojho "Valentína" v škôlke. Keďže je to iba chlap (aj keď ešte malý), pochybujem, že si všimol jej zaláskovaného outfitu, aby ho mohol patrične oceniť.


One old pink shirt, from which I grew up mysteriously overnight done good service. I cut it into 3 cm wide strips, ruffled and sewed in the heart shape. 
Valentine T-shirt has been finished and a little princess could charm her "Valentine" at kindergarten. Since it's just a guy (though still small), I doubt he noticed her Valentine outfit to be properly appreciated.

20 komentárov:

  1. Veľmi dobrý nápad, pekne si hi urobila. Prajem celej rodinke skoré uzdravenie:)
    m.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tebe by jsem chtela mit za maminku,tak sikovna a pozorna ke svym holcickam,moc krasne a napadite.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. nádherné, škoda že nemám dcéru..., alebo si vyrobím také pre seba :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Renatko je hezounké a přeji zdravíčko!!!!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Wau Reni, to je skvelý nápad. Toto musím úrčite vyskúšať či už na Valentína či inokedy. Moje 5-ročniatko je priam zamilované do srdiečok (čo všetko sa na tie decká v škôlke neprilepí, že?)Takže úrčite jej tým urobím radosť. A ktovie, možno si aj pre seba vyrobím jedno, veď lásky a srdiečok nikdy nie je dosť :-) Skoré uzdravenie vám všetkým!

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Reni skore uzdravenie pre celú rodinku, u nas zasa už niet pre koho tvoriť, kedže moja už o pár dní desať ročná dcérka je pomaly na inej "nôte" v obliekaní.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Reni, tričko som obdivovala už minulý rok. Je naozaj senzačné.Prajem Tvojim zlatíčkam skoré uzdravenie a ty sa neopováž ochorieť. Niekto sa predsa musí o nich starať. Takže šup do seba pár vitamínkov, nech sa vírus zažehná. Andrea

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Tričko je překrásné!Brzké uzdravení přeji!

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Wow, Renata! Love what you did with the perfect shade of the pink shirt! You have re-invented into a lovely treasure! xo Pam

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Renatko,tak tričko je opravdu super...všem přeji brzké uzdravení...měj se krásně papa K.♥

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Renatko, tričko je krásný!!moc se povedlo,brzo se uzdravte:))

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Já bych ty "chlapy" nepodceňovala :o) Rentatko, triko je úžasné!
    Moc zdravím, Helena

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :))) no po pravde, teraz keď je náš tatko chorý, tak som aj Rentatko :)))

      Odstrániť
  13. Omlouvám se, zkomolila jsem ti jméno...
    H.

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Renatko tak to se nedivím že sklidilo takovou chválu je opravdu nádherné a přeju Vám tam domů brzké uzdravení.Martina :o)

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Reni, tričko je prekrásne a Ty si k večernému čítaniu blogov nalej vareného vínka so škoricou, aby chrípkové bacile na Teba nenaskákali.
    Jana

    OdpovedaťOdstrániť
  16. jeee, to je super. myslim ze aj pre starsie by sa to dalo aplikovat - len miesto srdiecka trebars kvetinka alebo spirala...alebo volanik na vankus :)

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Reni, ty sa asi veľmi ani nezastavíš :) Krásne valentínske tvorenie!

    OdpovedaťOdstrániť
  18. This is way too cute! I love ruffles. I found you on the I Gotta Create Link-up.
    Nicole - http://feistymom.me

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za návštevu na mojom blogu a krásny komentár.
Odkaz pre SPAM-merov: Všetky spamy budú z komentárov ihneď vymazané, využite svoj čas efektívnejšie !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...