10. mája 2013

Janee33 - Guest post

Tentoraz to prebehlo v opačnom garde, nový blog si ku mne našiel cestu sám. Napísala mi Janka  nesmelo s prosbou, či by jej kreatívny blog bol ten správny na hosťovanie.


Myslím si, že je až veľmi skromná, jej tvorenie má iskru a šarm. Nie je zrovna veľký spisovateľ a pod jej fotografiami nájdete len zopár riadkov, ale fotky hovoria samé za seba. Okrem šitia hravo zvláda aj háčkovanie a tvorenie z papiera. Veď posúďte samé, tieto a aj iné výtvory môžete vidieť na jej blogu http://janee33.blogspot.sk. Toto je len malá ochutnávka.





Ak sa chcete o Janke a jej blogu dozvedieť viac, u mňa sa celkom rozpísala.

Pred necelým rokom som vpadla do kolotoča "kreatívnych blogov". Náhodou som objavila jeden, potom druhý, ďalší .... atď. Takto to asi začína vždy. Potom som chcela mať svoj vlastný blog aj ja, kde by som prezentovala svoju tvorbu. Naberala som odvahu a opätovne ju aj strácala. Kameňom úrazu bola prezentácia mojej tvorby. Výtvor môže byť v skutočnosti úžasný, na fotografii však nevynikne. Do budúcna plánujem kúpu nového fotoaparátu a chcem sa zdokonaľovať vo fotení. Druhým problémom bolo, že nerada píšem čokoľvek o sebe.


Ale niečo o sebe predsa len prezradila.

Rada tvorím, rada obdivujem tvorenie a mám rada ľudí, ktorí tvoria. Môj blog je úplne na začiatku, ale nájdete tam odprezentovanú moju tvorbu. V poslednej dobe inklinujem k bielej a šedej, aj keď ako tak vyťahujem veci staršieho dáta, k bielej som inklinovala oddávna, iba teraz je to viac vykryštalizované. Premaľovala som všetok nábytok v obývačke, na chodbe... samozrejme na bielo a šedo. Inšpiráciu som zbierala na Vašich nádherných blogoch. Objavila som severský štýl, vintage a snažím sa tieto štýly navzájom spojiť. Snažím sa dať starým veciam druhú šancu.


Našli ste niečo, čo Vás na Jankinom blogu zaujalo?
Mne osobne padli do oka šité vankúšiky s riasením, stuhami a krajkami.

Prajem Vám pekný piatok a pohodový víkend.

7 komentárov:

  1. Renatko!Je krásný a budu jeho pravidelnou návštěvnicí,děkuji za představení! Krásný víkend! Martina

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Renatko moc krásný blog, děkuji za představení.
    krásný víkend ti přeji papa ajka

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Dobry den - zdravim vas tu srdecne, je tu mooc pekne. Majka

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Renatko moc děkuji za představení nové blogerky jdu se nakouknout:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Reni, ten tvůj nápad s přestavováním nových blogů se mi moc líbí .... hned se jdu "pokochat" ... Marki

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Renatko,
    Janka je velice šikovná.Já také nejsem žádný pisálek,ale snad se časem polepším.Janince přeji úspěšné a příjemné blogování a vám děkuji za představení nového blogu.
    Přeji příjemný večer.
    Zuzka

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Renatko,stejne to byl uzasny napad takto pomoci dat vedet o krasnych blozich.Diky tobe jsem i ja se stala vernou ctenarkou nekolika blogu,takze parada,jdu hned mrknout.

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za návštevu na mojom blogu a krásny komentár.
Odkaz pre SPAM-merov: Všetky spamy budú z komentárov ihneď vymazané, využite svoj čas efektívnejšie !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...