21. júna 2013

S hrčou v krku / Sore Through

som sa prebudila do utorkového dňa. Ani trochu ma to nepotešilo, maródovať v lete je ohromná zábava. To som ešte netušila, že mi z nosa bude tiecť ako z odkvapu po výdatnom daždi, ale čo narobím. Snáď si ten nevydarený začiatok vylepšíť niečím príjemným.



V prípadoch ako je tento fungujem iba na 50%, zabezpečujem iba nevyhnutný domáci servis a ostatné činnosti nechávam vyhniť (čo nesúri, si kľudne počká). Nebezpečne rastie kopa nevyžehlenej bielizne, práčka ide od pondelka non-stop a do piatku bude asi až po strop. Komu by sa chcelo pariť sa v tropickom teple pri žehličke.


Keď už je reč o trópoch, vrámci spríjemňovania dňa skúšam africké kvety. Hotový kvietok je k dispozícii v obchodíku na Sashe. Dlho som tam nič nepridala, konečne som vymietla prach a pridala niečo nové. Pustila som sa aj do výroby darčekov pre pani učiteľky.  Tento rok je posledný škôlkársky pre Lenku, tak aby s láskou spomínali.





Today I woke up and I've got pain in my neck, it really bothers me. I've got a headache and I am having difficulty breathing. My nose is stuffy. What can I do, perhaps to sweeten up this unavailing start of day with something nice. 



Krásny letný slniečkový deň

Wish you happy sunny day

11 komentárov:

  1. Reni zazvorovy cajik treba pit a ani nebudes vediet ako, a budes zdrava :) drz sa, Zuzana

    OdpovedaťOdstrániť
  2. tak to je fakt nepríjemné....
    rýchlo sa uzdrav a kvietok je milený.
    Renátka, Ty si génius....pridáš svoj príspevok a ja si spomeniem, čo ešte mám pripravené na odprezentovanie....ako to robíš?

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ahoj Renuška...
    máš pravdu, tato letní nachlazení nejsou vůbec příjemná. Přeji ti, aby ses rychle vyzdravila a mohla vyžehlit tu kopu prádla ☺
    A neboj, i já mám pořádný koš prádla na žehlení a nemocná nejsem.
    Pa pa Martina ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Renatko,tak to je mi moc líto,že jsi nemocná...snad to brzy přejde a ty budeš opět zdravá jako rybička...já jen doufám,že nebudou nemocné dětičky...pro mě by to bylo asi opravdu hrozné ...měj se krásně papa K.♥

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Piękna filiżanka - ja zaczynam dzień od kawy :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Renatko, ať se brzy uzdravíš..Kytička se povedla. Já se tak těšila, že budu háčkovat na vnučku a ono to vypadá na chlapečka a odřená kolena:-)) Ale tu háčkovanou deku podle tebe stejně zkusím. Teď se mořím s podsedákem a hlídám sestře dvojčata. Tak se nenudím. Ahoj a pěkný den Věra

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Reni, tak to naozaj nie je nič moc byť chorá v takomto teple. Prajem Ti skoré uzdravenie a o neurobenú prácu sa neboj, veď ona Ťa počká. Andrea.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Z toho vedra, co bylo, není divu... manžel i jeho sestra si uhnali zánět průdušek... já už leta většinu věcí nežehlím (tedy vlastně jen rukama), základem je dobře pověsit, aby to nebylo třeba... jen ty nejnutnější a nejzmuchlanější věci... jak píšeš, "pariť sa pri žehličke", to se fakt nedá... ať jsi brzy a můžeš zase tak překrásně tvořit! Pa,L.

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Renatko, brzké uzdravení. Do obchůdku jsem nakoukla, moc hezké věcičky.
    Hezký víkend ... Věra

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Renátka, prajem skoré uzdravenie. Koho by tešilo byť chorý v takom počasí.
    Emily

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Hope you feel well again!!! Hugs Yvonne

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za návštevu na mojom blogu a krásny komentár.
Odkaz pre SPAM-merov: Všetky spamy budú z komentárov ihneď vymazané, využite svoj čas efektívnejšie !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...