21. marca 2013

Lúka plná kvetov / Free Chalkboard Print

Odkedy som prvý raz uvidela na blogoch čierne tabule s nápismi, dostala som tabuľovú horúčku. Možno si pamätáte na tabuľu v kuchyni alebo najnovšiu tabuľu v spálni. 


Ale aj bez toho, že by ste vlastnili tabuľu, si môžete nápisy užívať. Večer som si sadla k počítaču a trochu sa pohrala v picmonkey ... a tu je výsledok.



When I saw first time a chalkboard sings on blogland, I've got a chalkboard fever. You may remember the kitchen chalkboard, or newest chalkboard in my bedroom. 


Even without chalkboard you can enjoy the quotes. Yesterday evening I sat at my computer and played around with picmokey ... and here it is what I did.






Nečakala som, že to bude také jednoduché. Najväčšiou výzvou bolo nájsť font, ktorý podporuje interpunkčné znamienka. Chcela som nápis v slovenskom jazyku. Myslím, že môže konkurovať tým zahraničným.


I did not expect it would be so easy. The biggest challenge was to find font that supporsts the punctuation. I wanted a sign in Slovak language. I think, it can compete with those from abroad.



Tabuľu si môžete vytlačiť a dať do rámu. Prosím použite tento nápis len na súkromné účely, nie je určený na komerčné využitie (ďakujem, že to rešpektujete). 


These can be printed out and added into frame. Please use it only for personal use, is not intended for commercial use (thank you that you respect it).




Tento rok je privolávanie jari dosť náročná práca. Dúfam, že sa dočkám.
Majte sa krásne.

Calling spring is a quite challenging job this year. I hope, that I live to see it.


28 komentárov:

  1. Renat,mluvis me z duse,asi jsem dosti vlastenka na to,aby jsem vsude mela a pouzivala anglicke texty a napisy a i kdyz vim,ze dnes se bez tohoto jazyka neobejdeme,myslim,ze doma muzeme pouzivat sve rodne a ja jeste navic tak miluji i slovensky jazyk,mozna i kapku tim,ze napul slovenka jsem.Pripada me nejen obzvlaste krasny,ale take jemny a libivy,proste me ladi uchu.A to,ze je tabulka obrazek krasna,to uz snad ani nemusim psat.Krasne ranko.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Krásný nápad! Také se mi tyto rámečky líbí, ale angličtina na nich u nás doma mne nelákala.
    Díky za krásný tip.
    A držím palce, ať to s tím přivoláváním jara vyjde....

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Renatko,tabulka se ti moc povedla...a jara se určitě brzy dočkáme...aspoň doufám,že to nebude ze zimy skok přímo do léta :-)...měj se krásně papa K.♥

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Reňóšku, tabulka je bohouská, s písmenky jsi si peknučce vyhrála:o). No a ten rámeček je naprosto luxusní! Tož háť nám brzy začne jaro, čmanilko šihovná;-D! M*

    OdpovedaťOdstrániť
  5. krásna práca - okúzľujúca tabuľka

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Veľmi sa mi páči tá tvoja tabuľka, je úžasná:)
    m.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Renato, určitě konkurujete těm zahraničním... Krásný nápad a krásný blog :-) Jdu si ještě prohlížet. Je tady spoustu nápadů a hlavně to máte krásně nafocené. Mějte pohodový víkend :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Koukám s papulou otevřenou dokořán... Reni, to je úžasná paráda!!! Moc se Ti to povedlo, font jsi vybrala opravdu krásný! A díky moc za sdílení a možnost si vytisknout i druhé! Hezký pátek, L.

    OdpovedaťOdstrániť
  9. úžasnáááá a si šikulka , ja osm chcela nápisy na vankúš slovensky ale nevedela som nájsť font s int.zn., tak ťa obdivujem v tom hľadaní,ja nemám veľa trpezlivosti... ďalšia ozdoba, ktorú si podľa teba idem vyrobiť, krásny deň erika

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Reni tak ja ťa veľmi chválim a teším sa, že konečne je niečo napísané aj v rodnom jazyku. Mne osobne nejak nevoňajú rôzne anglické nápisy v našich domovoch, príde mi to trocha cudzie. Nemám nič proti tomuto svetovému jazyku, je pre nás žiaľ nutnosť a aj vďaka tebe sa v ňom zdokonaľujem, ale priznajme si skutočnosť: robia to aj Angličania - píšu si na krby napr. sladký domov namiesto sweet home? Ja osobne mám z tvojho dielka radosť, vlastne ďakujem. A zasa som sa rozpísala a to som si išla len pozrieť nové príspevky. Pekný víkend Lenka.

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Ako si tak čítam komentáre od iných blogeriek, teším sa odkazu Kateřiny Muškovej. Lenka

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Renátka, ty si teda hlavička, neviem ako sa rodia v tvojej hlávke tieto nádherné nápady, ale je to určite dar od Boha.
    Prajem krásny víkend
    Zuzana

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Renatko,máš to krásně napsáno. Mám v hlavě jeden nápad a jsou tam i ta písmenka. Taky jsem přemýšlela, že to napíšu česky....Máme krásné jazyky, tak proč je nevyzvednout...Jsi šikula. Krásný den Věra

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Reni ako vždy je to nádherné. Krásny veršík. Čo Teba nenapadne. Andrea

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Renčo, ty máš hlavinku samý pěkný nápad!!! Nápis je takové pohlazení, obzvláště pro nás, milovníky přírody:-D Doufám, že přivolá sluníčko, abychom už na ty louky mohli vyběhnout!:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Renatko ta tabulka je perfektní a písmo na ní moc krásné!!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Písmenka nádherná a celé spojení...Nádherný slogan! Skoro je cítit, jak ta louka voní...
    Už aby to venku vonělo, že? :)

    OdpovedaťOdstrániť
  18. Reni nechápu, to je zarámovaný tisk?:-) Je to krásné, moc!

    OdpovedaťOdstrániť
  19. Reni, nádhera .... moc se ti to povedlo ..... Marki

    OdpovedaťOdstrániť
  20. Renatka, tak to si si vymyslela krasne...Nellie

    OdpovedaťOdstrániť
  21. Renátka, máš to krásne. Páčia sa mi naše nápisy, no niektoré cudzie mi viac vyhovujú, kvôli krátkemu názvu.
    Emily

    OdpovedaťOdstrániť
  22. Reni, krásně sis hrála! Nádherná slova, krásně napsaná!
    A jaro, to je letos snad hluché...
    Hezkou neděli, pa Helena

    OdpovedaťOdstrániť
  23. Reni, kraaasne a ten ramik, slint :)))

    OdpovedaťOdstrániť
  24. Reni perfektné! Predlohu som si uložila, krásne si sa s ňou vyhrala. Pa Hela

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za návštevu na mojom blogu a krásny komentár.
Odkaz pre SPAM-merov: Všetky spamy budú z komentárov ihneď vymazané, využite svoj čas efektívnejšie !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...