24. marca 2013

Nudné čísla / Boring Numbers

Od soboty som zahrabaná v papieroch a celý víkend mi robili spoločnosť nudné čísla. Koniec marca je pre mňa totálna pohroma a stres. Nie je nič horšie ako robiť účtovníctvo pre niekoho z rodiny (presnejšie pre môjho muža). Nedajbože aby som mu niečo vytkla. Aby sme to všetci (a hlavne ja) prežili v kľude a bez emócií, ja som zostala doma a zvyšok rodiny odcestoval na chalupu. Cez deň som bola zahrabaná v papieroch, večer som oddychovala.


Since Saturday, I was stuck in the papers and the boring numbers. The end of March is a total disaster and very stressful time for me. There is nothing worse than doing bookkeeping for anyone from the family (specifically for my husband). God forbid that I reproached something to him. 
To survive all (and especially me) in peace and without emotion, I stayed at home and the rest of the family left to the cottage. During the day I was stuck in the papers and in the evening I gasped.



Zapálila som si sviečku, ktorú som vyhrala v giveaway u Romanky. Jej krásna vôňa sa rozlína po celom byte. Na obale sviečky je krásna ružová pelargónia, ktorá ladí s ružovými princeznovými vajíčkami. Od piatka ma trápi nádcha, takže vôňu Vám opísať neviem :)

I lit a candle, which I won in a giveaway at Nikizi. Its beautiful fragrance is spread throughout our home. The pink geranium on the candle packaging beautifully match with the pink easter eggs. Since Friday I have a cold, so I can not describe you its smell :)





Z poslednej fotky isto tušíte, o čom bude najbližší príspevok :)

You surely guess, about what will be the next post :)


15 komentárov:

  1. Tak to fakt nezávidím:-(...přeji krásné jarní dny a díky za virtuální návštěvu na mém blogu. Eva

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Hold učtovníkom, zlatá moja fyzika a matika, aj keď v učtovnictve musíš byť asi dobrá z matiky, aj tak by som to nikdy nerobila.... Reni skoro pošli preč nádchu.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Renatko,tak snad jsi vše zvládla v pohodě...přeji ti aby ta rýmě rychle ustoupila a ty jsi vůni svíčky vychutnávala do sytosti...měj se krásně papa K.♥

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Renatko ta vajíčka v pozadí vypadají krásně tak se těším:-)Manžel teď taky papíroval a měl hlavu až nevím kde tak je mi jasné co jsi musela prožívat ty!

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Pekná atmosféra, Reni:) Ja s číslami nie som veľká kamarátka, preto ťa obdivujem.
    Krásny večer prajem!

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Reni, nieco mi hovor o cislach. Marec je pre mna des. Prave dnes som spravila posledne danove priznanie v tomto roku a zaroven aj DPH. Je toho v marci pozehnane. Takze prajem Ti prijemny relax. Andrea

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Reni, si šikovná a papiere si určite zvládla ľavou zadnou. Už sa teším na lúku plnú kvetov, vytvorila si nádherný slogan!!!!
    Jana

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Rendi, taky účtuji pro rodinu a nesnáším to...z tvých fotek dýchá krásná voňavá atmosféra :) tak krásné dny pa Jana

    OdpovedaťOdstrániť
  9. I love the pink Easter egg with a crown ! It is wonderful :)
    xoxo :)

    OdpovedaťOdstrániť
  10. ahoj Reni. vytvorila si si útulnú pohodičku :-)).prajem Ti do ďalších dní veľa pevných nervov.papa, jazmínna

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Renat,aj ja jsem delala v uctarne a i kdyz ne primo ucetnictvi,tak nejak vim,o cem mluvis,no ale je super,ze jsi si alespon pak za odmenu udelala hezky a i klidny vecer bez zb.rodinky,i kdyz se treba kapku styska,myslim,ze je to nekdy treba.

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Jak já Ti rozumím... stačí mi účetní závěrky v práci, ještě to dělat pro někoho doma, to už by mě asi kleplo... aspoň, žes na to měla klid a večer si mohla udělat takovou krásnou pohodičku. Pěkný nový týden, L.

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Reni, máš můj obdiv .... čísla to jde zcela mimo mě .... ty vajíčka s korunkou vypadají krásně .... už se moc těším na tvůj další příspěvek .... Marki

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Miluji svíčky, i na ty čísla bych na chvíli zapomněla.

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Reni, nastesti je u nas na cisla manzel, ja k nim pristupuji celkem chaoticky :o) A ty vajicka s korunkou ty tedy jsou! Krasne Velikonoce!

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za návštevu na mojom blogu a krásny komentár.
Odkaz pre SPAM-merov: Všetky spamy budú z komentárov ihneď vymazané, využite svoj čas efektívnejšie !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...