2. apríla 2013

Víkend / Weekend

Dnes len zopár záberov z Veľkonočnej atmosféry na chalupe. Víkend sme strávili s rodinou, dievčatá vyoblievané a vyšibané, vajíčka rozdané a hostia nakŕmení. 


Aj napriek sneženiu a škaredému počasiu máme krásne spomienky na tohtoročnú Veľkú Noc. 






Today, I share with you only a few shots from the Easter atmosphere in the cottage. We spent the weekend with family, girls were watered and spanked, eggs were given and guests fed. (Traditionally, boys throw water over girls and spank them with pussy willow branches on Easter Monday, and girls do the same to boys on Easter Tuesday).


Despite the snow and bad weather we have fond nice memories of this Easter.





 




Dúfam, že ste aj Vy strávili príjemné Veľkonočné sviatky.

I hope, you all had a beautiful Easter.








14 komentárov:

  1. Renatko,krásné fotečky a jistě jste si to báječně užili...i my jsme si to užili...hned ráno jsme vyrazili k našim a pak ještě k tetě...byl to super den...měj se krásně papa K.♥

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Reni, Tvoje fotky sú v poslednej dobe také nádherné, aj keď nekomentujem, som tu často, žiaľ cez semester ked učim niekedy aj do večera do ôsmej moc ani nemám chuť niekedy niečo povedať, nedajbože napísať. Náš drobec si tu šibačku tento rok prvý krát učil a šibal ako sa patrí no hlavne olieval... Pekný týždeň. Gabi

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Velikonoce byly vpravdě aprílové, zažili jsme snad všechno roční období v jednom dni... jen ta třicetistupňová letní vedra chyběla... papa,L.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ahoj Reni, nádherné fotografie, opravdu, zcela souhlasím s komentáři nade mnou. Moc se mi líbí ta dřevěné "tabule" v kombinaci s bílými kvítky a modrou skleněnou vázou. A s klíckou jsme se sešly, také jsem o ní na dnešek měla připravený příspěvek :-D Je krásná, viď :-) Měj se hezky, Simča

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Renatko, ty tvoje fotečky, achhh to je pohlazení po duši !!!! děkuji ti za takový zážitek. Měj se krásně Andy

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tvoje krásne fotečky vždy potešia:)
    m.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Renatko nádherné fotky jako vždy u tebe. Krásné dny Ti přeje Dita

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Krásná atmosféra!!!Hezký večer!

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Renátka, kvietky ti krásne rozkvitli a vieš to vždy tak pekne nafotiť...ja mám v kuchyni tiež halúzky čerešne, krásne rozkvitli, ale foto...kým by som to ja "nastylovala"...už by som mala malú asistentku a fotilo by sa všetko, len to čo sa má nie:-)...preto obdivujem vždy tvoje krásne fotky.
    Pekný dník!

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Reni krasnu Velku Noc ste prezili teda aspon podla tych dekoracii, su uzasne nehovoriac o rozkvitnutych konarikoch... Kedy sa toho dockame von to ozaj neviem :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Renat,ja jsem hrozne zvedava,promin,ale myslela jsem ze nam dovolis najuknout alespon na koutek svetnicky,ale asi jste mozna jeste v zarizovani,tak se budu tesit,ze v prubehu jara neco ukazes,ale prekrasne dekorace.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Katka, spalňu na chalupe sme dokončili dávnejšie a zopár fotiek nájdeš aj na blogu, myslím že pod menovkou chalupa nájdeš fotky. :)

      Odstrániť
  12. ... na tohoročné sviatky veru tak rýchlo nezabudnem!!!!! V piatok som nevedela či namiesto veľkonočnej výzdoby nevyberiem vianočnú a v nedeľu nám skoro zaplavilo záhradu.
    Reni, krásne fotky.
    Jana

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Reni, nádherné fotky ...... fotíš úžasně .... Marki

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za návštevu na mojom blogu a krásny komentár.
Odkaz pre SPAM-merov: Všetky spamy budú z komentárov ihneď vymazané, využite svoj čas efektívnejšie !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...