25. februára 2013

Čakám na jar / Waiting for spring

Počas voľného víkendu (už si len matne spomínam, aký bol) som urobila zábery obývacej izby. Teraz je obývačka samé lego, bábiky, detská kuchynka, plastelína, kreslenie, ... hračky sú úplne všade. Ani najbližšie dni to nevyzerá na zmenu. Pre vysokú chorobnosť na týždeň zatvorili škôlku a potom máme týžden jarných prázdnin.

During the free weekend (I vaguely remember what it was) I took some pictures of our living room. Now the living room is full of lego, dolls, children's kitchen, play dough, drawing, ... toys are everywhere. Even the next day it does not seem to change. Kindergarden is closed for a week due to high sickness and then we have a week spring break.






Nedočkavo čakám na príchod jari, vonku je chladná zima, ale ja som pripravená na jar. Etažér je v obývacej izbe, keď sú deti preč z domu. Keď sú doma, je odložený na chodbe, aby bol v bezpečí pred zvedavými rukami.

Naplnila som ho machom a buxusom zo záhrady. Pridala som zopár pierok a nepravé prepeličie vajíčka. V spodnej časti okrem zeleného základu a pierok sú vyfúknuté slepačie vajíčka, sušená levanduľa a drobné konáriky.


I am eagerly waiting for the arrival of spring, cold winter is outside, thus I am prepared for the spring. Tiered tray is in the living room when children are outside the house. When they come home tray is moved in the hallway to be safe from curious hands.

I filled the tray with moss and boxwood from the garden. I added some feathers and faux quail eggs. On the bottom tier except the green base and feathers there are blown hen eggs, dried lavender and small twigs.





Najviac ma baví, že etažéč má krásny vtáčikový lem, ktorý sa teraz veľmi hodí.

I enjoy it, the tray has beautiful birdy hem, which fits nicely.





Budúci týždeň začínam pracovať na príspevku do časopisu "Inspiruj se", tak žhavím mozgové závity. Ďalšie číslo bude plné jarnej inšpirácie.


I am going to work on a contribution to the magazine "Inspiruj se" next week, so I have to do some brainstorming. The next issue will be full of spring inspiration.

20 komentárov:

  1. Renatko nádherná dekorace!I u nás čekame netrpělivě na sluníčko,tolik chybí...
    Přeji hodně zdraví.
    Hezký týden Věra

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vieri, u nás už poobede svietilo aj teplota do 8 stupňov, len to zdravíčko chýba. Takže slniečko si užívame spoza okna. Pekný večer. Renata

      Odstrániť
  2. Reni, máš krásnou dekoraci, hlavně etažer je boží...líbí se mi moc...už aby bylo slunko a jaro, i když u nás je dnes docela teplo...měj se krásně ,užijte si jarní prázdniny:) Romča

    OdpovedaťOdstrániť
  3. No to je krása! Zrovna jsem si říkala, jaké to máš úžasně vychované děti, že ti takovou parádu v obýváku na stole dovolí :o) už se moc těším na Tvůj příspěvek do Inspiruj se! :o) musím se pochlubit, že už mám hotovo a odesláno ;o) pa, L.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Renatko,taky bych chtěla už aby bylo jaro...etažér je opravdu moc krásný...a těším se na tvůj článek v časopisu Inspiruj se!...měj se krásně papa K.♥

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Renatko krásná výzdobička,u nás dne spoprvé malinko vykukuje sluníčko,tak snad už to jaro dorazí!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Moc pekne a libi se me,ze i kdyz je stale zimni obdobi a malounko se blizi jaro,ty jsi pouzila na dekor i snitky levandule,kterou mam spise spojenou s koncem leta a dokonce zacatkem podzimu.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Renatko, moc krásné ...
    Hezký nový týden ... Věra

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Reni, etažér je parádně nazdobený!
    Všem přeji rychlé uzdravení a těším se na nové číslo časopisu!
    Hezký večer, Helena

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Aj mne už tá zima ide na nervy. Tak sa teda úspešne liečte, už zajtra bude po krôčikoch lepšie a lepšie. (dokonca sa mi to rýmuje) :-)
    Etažér plný dostupného materiálu, spolu to má šmrnc, tak si to predstavujem.
    J.

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Reni, ten etažer je nádherný, moc se mi líbí ten lem s ptáčky ..... a samozřejmě i to tvoje nazdobení .... Marki

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Reni,máš to krásné...A neboj, děti vyrostou a a hračky zmizí. Přijdou jiné starosti a ty budeš vzpomínat, jaké to bylo úžasné, že si vystačili s legem a kuchyňkou:-)). Přeji zdraví a pohodu.Věra

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Krásne Reni, etažér je fakt nádherný. Tiež sa mi páči, že na blogoch začína jar oveľa skôr, je to veľmi príjemné, prežívať ju aspoň takto. Ale tiež sa veľmi teším, až začne aj vonku, veľmi mi to už chýba. Maj sa krásne!

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Prostě..., romantika! Myslím, že těch "čekatelek" na Jaro je nás už pěkný dav:-D
    P.S.
    kde se dá sehnat tak krásný etažérek?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Reni, ten tvoj inzerát pomali začína zaberať, uchadzač sa dnes u nás ukázal, síce iba na pol dňa, ale bol. Etažér som kupovala tu:http://www.mimibazar.sk/bazar.php?user=5649

      Odstrániť
    2. Děkuji za adresu. Je zajímavé, že ten uchazeč zapomněl,
      že se má nejdříve hlásit u nás:-D. Tady stále nic:-(

      Odstrániť
  14. Renatko vypadá to opravdu úžasně.Martina :o)

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Moc krásný blog a fotografie :) Velikonoční dekorace je kouzelná. Krásné dny, ráda se sem budu vracet. Monika

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Renatka ten etazer je krasny a pekne si si ho naaranzovala...Nellie

    OdpovedaťOdstrániť
  17. So pleased to discover your sweet shabby blog through the featuring of time washed and to be your newest French follower (LE CHEMIN DU BONHEUR) Thank you so much for the pleasure you gave me visiting your pages.
    xoxo from PARIS
    Joëlle

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za návštevu na mojom blogu a krásny komentár.
Odkaz pre SPAM-merov: Všetky spamy budú z komentárov ihneď vymazané, využite svoj čas efektívnejšie !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...