18. februára 2013

Čo Vy na to? / What do you say ?

Každá z nás po dlhej zime už nedočkavo čaká príchod jari, keď všetko naokolo bude farebné. Myslím, že je fajn po dlhej bielej zime trochu sa "vyfarbiť". Keďže o Veľkej Noci píšem vo februári, snažím sa predstaviť si, ako by to mohlo vyzerať.  Mňa stále drží tá jednoduchá a rustikálna nálada a napriek tomu, že zopár krát som si domov priniesla kvety, stále sú to iba jemné pastelové alebo biele farby. Veľkonočné zdobenie tento rok bude presne takéto, jemné, biele a možno nejaké pastely.

Deti s mužom išli na víkend na chalupu, ja sa ešte stále necítim OK (po troch týždňoch a jedných antibiotikách to už začína byť otravné), tak som zostala doma. V sobotu bolo krásne slnečno a podarilo sa mi urobiť zopár záberov. Hlavne pre Vašu inšpiráciu ale aj zmenu na blogu.

Možno si poviete, tá je divná, chystať Veľkonočnú výzdobu teraz vo februári. Áno priznávam, je to zvláštne, ale Crafto Mania blog je hlavne o tvorení pre Vás a inšpirácii. Takže najbližších pár týždňov  na Vás čakájú nápady na Veľkonočné tvorenie. Dúfam, že sa Vám budú páčiť.


Each of us after a long winter already eagerly awaiting the arrival of spring, when everything around will be colorful. I think it's great after a long white winter to little "color in". As I write about Easter in February, I try to imagine how it might look. I think I am still stuck in a simple and rustic atmosphere and even though I've brought flowers a few times, they are still only soft pastel or white colors around me. Easter decorating this year will be exactly like this, fine, white and maybe some pastels.

Children with a hubby went to the cottage on a weekend, I still do not feel OK (after three weeks of illness and one antibiotics, it is starting to be annoying), I stayed at home. Saturday was beautiful and sunny here and I managed to take a few shots. Especially for your inspiration but also to make some changes on the blog header.

You might say it is strange, to prepare Easter decorations now in February. Yes I admit, it's weird, but Crafto Mania blog is all about crafting and inspiration for you. So the next couple of weeks you can expect ideas for Easter decoration and crafting. Hope you will enjoy it.

18 komentárov:

  1. Budeme sa tešiť:-), ja som sa Reni po troch týždňoch choroby zbavila, ale už druhý týždeň ma trápia (asi po liekoch alebo neviem) pre zmenu žalúdočné problémy ... no jedno lepšie ako druhé, J.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jani drž sa, nech sa žalúdok rýchlo dá do poriadku.

      Odstrániť
  2. Reni, mne sa tvoja vyzdoba velmi paci, ako vzdy nesie tvoj rukopis a mne sa strasne paci, ze to nie su typicke "okukane" dekoracie, ale nieco nove a krasne.
    Tesim sa na inspiracie!!!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Zuzi som rada, že ti moje bláznivé nápady páčia, rada sa takto bavkám. Veď aj my dospelí sme svojim spôsobom večne deti a každá máme svoje "hračky".

      Odstrániť
  3. Rendi, už se moc těším na tvoje nápady a inspirace!!! A přeji hodně zdravíčka, ať jsi fit:_)) krásný den Jana

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jani ďakujem, budem sa snažiť, aj keď to bude asi ťažké. Staršia ako keby toho nemala dosť a od dnes ideme do druhého kola :(

      Odstrániť
  4. Renátka, ako vždy u teba...jemné, jednoduché a pritom očarujúce!!! Rada sa nechám inšpirovať:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Myslím si, že je nás takých viac, čo sa nevieme dočkať jari. Trocha slniečka by prinieslo radosť do týchto šedých dní:)
    m.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Renatka, u mňa je to rovnako. Stále rozmýšľam nad farebnými kombináciami na Veľkú noc. Biela samozrejme zostáva a uvidíme čo k nej pribudne. Na inšpirácie od Teba sa vždy veľmi teším. Andrea

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Renatko,vůbec to není divné,ale nádherné...moc mě těší,že v těch přípravách nejsem sama:-)...přeji ti aby jsi už byla fit...měj se krásně papa K.♥

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Renat,ale vzdyt Velikonoce zas tentokrate vychazeji jiz opet velmi brzy,a to koncem brezna,takze to vubec neni brzy a uplne te chapu,ja take obcas ulitavam na pastelovkach v jemnych odstinech,ale zaklad miluji bilou,smetanovou a prirodni barvy zeme,no vsak uvidis v mem dalsim prispevku,jak jsem si po zdobnych Vanocich s radosti vse uklidila a zneutralizovala.

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Jsem pro, Reni! To je i moje barevnost, dekorace si vykouzlila fakt parádní!
    Moc tě zdravím, Helena

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Renatko, já se budu na tvé nápady moc těšit.
    Krásný nový týden ... a ať už jsi brzy fit
    Věra

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Renatko moc se těším já už jaro a velikonoce vyhlížím dlouho!!!!!!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Reni, nádherná inspirace ..... jestli tě to utěší, já jsem si minulý týden dokoupila plechové vajíčka od Mailegu a včera v BR objednala další nádherné plechové od Green Gate .............. Marki

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Reni už ted se moc těším na Tvé inspirace a šetři se at jsi brzy fit :o)Měj se krásně .Martina

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Hi Renata. Love your decorations. I love to think of Easter and spring as one in the same as far as my decor. It's always perfect! Have a great day my friend! xo Pam

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Renatko,nejsi divná:o)) naopak, jsi na nás moc hodná, protože takto se stihneme včas inspirovat a vše doma připravit:o))

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za návštevu na mojom blogu a krásny komentár.
Odkaz pre SPAM-merov: Všetky spamy budú z komentárov ihneď vymazané, využite svoj čas efektívnejšie !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...