11. februára 2013

Valentínske Kupóny / Valentine Coupons

Pohodlne sa usaďte, nalejte si šálku kávy, pretože dnes mám pre Vás tip na Valentínsky "superdarček". Žiadny stres, tento darček je aj pre tvorivé antitalenty (čo sa Vás prirodzene netýka). Stačí mať po ruke hárok papiera, tlačiareň, rezačku alebo nožnice a to hlavné máte hotové.

Sviatok Valentína už pomali klope na dvere, žiadny stres. Ale POZOR !!! Ak máte doma takú tvrdohlavú tlačiareň ako ja, tak prípravu zbytočne neodkladajte a začnite radšej skôr :)

Valentínska kupónová knižka, malá knižočka s piatimi kupónmi na rozmaznávanie počas piatich dní. No, ak si chcete urobiť mimoriadneho Valentína, tak môžete využiť všetkých päť kupónov naraz. Ktorá z nás by nechcela byť hýčkaná po celý deň? Dokonalý darček (no dobre, priznávam diamanty by boli asi lepšie). Ale ani toto nie je na zahodenie. Viem si ju predstaviť aj ako darček pre partnera.





Sit down comfortably, pour yourself a cup of coffee, because now I have a idea for Valentine 'super gift. "No stress, this gift can do even creative butter-finger (which you obviously not). Just keep on hand a piece of paper, printer, cutter or scissors, and the main thing you have done.

Valentine's Day is slowly knocking on the door, but do not panic. But beware! If you have a printer  such stubborn as I have, so do not delay preparing and start with crafting sooner :)

Valentine's Day coupon book, a small booklet with five coupons for five days of spoiling. Well, if you want to make a special Valentine's Day, you can use all five coupons at once. Which of us would not want to be petted all day? Perfect gift (well, I admit diamonds would be probably better). But even this, it is not bad? I think you can use it as a gift for your partner or husband.





Na stiahnutie zdarma jedna vyplnená šablóna s romantickými želaniami jedna šablóna, do ktorej si môžete dopísať čokoľvek, čo Vám urobí radosť.

Free download - one template filled with romantic desires and  one empty template which you can fill in any desire that will makes you happy.





Romantického Valentína Vám praje
Wish you a romantic Valentines day

14 komentárov:

  1. Renatko,tak tohle je super nápad...nechat se hýčkat po celý den anebo týden...že bych to u nás zavedla a to nejen na Valentýna?:-)))...Měj se moc a moc krásně a doufám,že je u tebe nemoc už na ústupu...papa K.♥

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Krásný nápad Renatko a já přeji krásný den!!!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Reni, já jen zírám... to je naprosto úžasná záležitost!!! Moc povedené, děkuji za skvělý tip! Pa, L.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Reni, úžasný nápad! Fak se tady usmívám a chci všeho nechat a vybrat si alespoň dva kupony :o) hned, teď!
    Moc zdravím, Helena

    OdpovedaťOdstrániť
  5. J'adpre this so much! Lovely valentine gift and the printables you include are so thoughtful and sweet! Thank you soooo much! xo Pam

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Reni tak to je úúúúúžasnééé :o)Krásný večer.Martina

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Paráda!!! Prajem ti romantického Valentína!
    m.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Budu muset zařídit, aby si manžel přečetl dnešní příspěvek:-D Moc pěkný nápad, jako vždy u Tebe na blogu!!!
    Doufám, že si Valentýna po zásluze užijete:-D

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Reni, tak to je super nápad :-) Až budu Valentýna slavit, určitě mrknu :-)
    Měj se, Alča

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Reni, bola by som ako blcha v kožuchu, keby mi manžel daroval Valentínsku kupónovú knižku a na každej strane by bola prilepená 100€ bankovka. Júúúúúúj to by bol Valentín!!!!
    Jana
    PS: Na lepenie dreva používam Pattex wood express

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Niečo podobné som dala mojej polovičke minulý rok :-) Zatiaľ žiaden nepoužil no dodnes ich má odložené, že vraj na horšie časy :-)

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za návštevu na mojom blogu a krásny komentár.
Odkaz pre SPAM-merov: Všetky spamy budú z komentárov ihneď vymazané, využite svoj čas efektívnejšie !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...