22. februára 2013

Vetvičky a pierka / Twigs and Feathers

Aby sme Vám niektorým nezávideli, tak sme si tiež dali druhé chrípkové kolo (od utorka je Lenka s horúčkou). Vonku zas a znova sneží (kto by mal záujem o trochu snehu, darujem za odvoz). Ale už to beriem s úsmevom, občas zasvieti na nas aj slnko.


Not to envy you, we also took the second round of flu ( my little girl had a fever from Tuesday). It is snowing again and agian (so who would be interested in some portion of snow, I donate for free, you only should carry it away). I'll take this weather with a smile on a face, sometime the sun shines on me.


Opäť som tu s jarným tvorením. Dnes som pripravila "operené" vetvičky. 
I am here again with some Spring crafting. I prepared "feathered" twigs today.




Cestou z práce, z obchodu alebo z prechádzky si nazbierajte zopár vetvičiek (lepšie teraz v zime, keď príroda ešte spí). Ďalej budete potrebovať pierka a niť. Farba pierok je na Vás, biele, ružové, zlaté, tyrkysové, výber je bez limitov. Pierko som priložila ku konáriku a omotala bielou niťou, uviazala. Nelepila som ich. Po skončení sviatkov ich iba odmotám a pierka môžem použiť aj nabudúce.


Collect some twigs on a way home from work, to the store or from a walk (better now in the winter, when nature still asleep). You will also need feathers and thread. Color of feathers is up to you, white, pink, gold, turquoise, the choice is without limits. I have put a feather to the twigs and tie it with white thread. I do not glue them. When the Easter pass by I just unwind the feathers I use them again.





Vetvičky som neupravovala, nechala som ich vyschnúť, aby po vložení do vázy nezačali pučať. Viem, že nie každý je fanúšik rustikálnych dekorácií a preto mám alternatívu. Stačí vetvičky nastriekať obľúbenou farbou podľa Vášho výberu (napríklad zlatým alebo čiernym sprejom, teraz sú celkom v kurze) a potom pridať farebné pierka.


I did not make anything with the twigs, I left them to dry, not to sprout after I put them into vases. I know that not everyone is a fan of rustic scenery and therefore I have an alternative. Just spray twigs with your favorite color (gold or black spray paint are now completely in the course) and then add colorful feathers.





Vetvičky s pierkami som dala do vázy spolu s kyticou tulipánov a hortenziami. Pre milovníkov minimalistického dizajnu postačia vetvičky s pierkami a efektná nádoba.


Twigs with feathers I put in a vase with a bouquet of tulips and hydrangeas. Twigs with feathers and fancy jar is enough for lovers of minimalist design.





Linking to:
JAQS Studio Link Party
Dear Lillie Spring Thing Link Party


Dúfam, že sa Vám nápad zapáčil a zopár vetvičiek si vyrobíte.
I hope you like the idea. Happy crafting.


16 komentárov:

  1. Reni, že či sa nápad zapáčil? Jasne , že zapáčil. To je tak jednoduché a pritom úžasné. A v džbániku spolu s bielymi tulipánmi a hortenziami to vyzerá fakt skvele. Super nápad. Idem hľadať pierka. Andrea

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Jasné Reni, šetrná gazdinka nekupuje na jedno použitie, veď o rok akoby sme našli. Musím si nejaké tie pierka tiež zadovážiť, na jednoduché dekorácie sú ako stvorené.
    J.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ahoj Renuška...je to úžasný nápad, určitě se nechám inspirovat. Pa pa a klidný víkend bez horeček, Martina ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Bravo Renčo!!! Skvělý a atraktivní nápad, hlavně rychlá realizace.
    Jsi machr:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Reni,krasa,podobne vetevky jsem strikala na smetanovo a pote zlato na Vanoce,akorate jsem na to tavnou pistolkou prilepila misto pirek molitanove ruzicky jemne natirle na konci okvetnich listku troskou zlateho laku,proste vylozene shabby vanocni,bylo to na nas bazarek,kazdopadne ty tve jsou krasne jednoduche.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Renatko,v jednoduchosti je krása a jak je vidět,tak to stále platí...větévky jsou úžasný nápad...přeji ti brzké uzdravení...my se zatím držíme...měj se krásně papa K.♥

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Báječný a jednoduchý nápad Renatko,krásný den!!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Reni, moc pěkné a brzy se uzdrav :-)).A krásný víkend...Věra

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Ahoj Reni,
    tahle kombinace se mi snad nikdy neokouká a s oblibou ji používám nejen na velikonoce, ale i na Vánoce;-). Krásné!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Ahoj Reni super napad u nas je to tiez dnes na snehove vlocky :) Tiez by som uz uvitala slnecne luce a "pampelisku" na luke :)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Such a lovely idea, Renata! They add such a wonderful softness to the flowers, and the twig!
    Thanks so much for sharing!
    Hugs,
    Becky

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Reni, velmi napadite a skutocne nadherneee!!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Reni, máš to moc krásné .... Marki

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Beautiful! Thank you so much for your kind comment on my spring mantel!

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Renatko, další super nápad! Myslím, že (jak píšeš) lze využít je více stylech.
    Přeji hezký večer a Leničce rychlé uzdravení!
    Helena

    OdpovedaťOdstrániť
  16. This is so lovely! Thank you for sharing.

    http://www.curiositaellya.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za návštevu na mojom blogu a krásny komentár.
Odkaz pre SPAM-merov: Všetky spamy budú z komentárov ihneď vymazané, využite svoj čas efektívnejšie !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...