28. januára 2013

Love is in the Air - Valentine Gift

Cez víkend som sa k stroju ani nepriblížila. Škoda, že výlet nevyšiel (zase budem všetko len odkladať). Predĺžený voľný víkend by mi prišiel veľmi vhod. Lenka má našťastie iba virózu a horúčky prešli po dvoch dňoch. Teraz je v pohode, ale ešte týždeň musí oddychovať. 


Tvorenie som úplne nezavrhla. Kto ma pozná, vie, že vždy niečo musím robiť. Nafotila som nové zábery Valentínskych darčekov a pustila som sa konečne aj do prípravy článku do časopisu. Deň Sv. Valentína u nás doma neoslavujeme, ale ak Vás tento sviatok oslovil a nečítali ste časopis "Inšpiruj se", predstavím Vám nápady na drobné darčeky.


I have not come close to the sewing machine this weekend. It's a pity that the trip did not come out (again everything I leave as it is). I would appreciate prolonged free weekend. Lenka has fortunately only viraemia and fever passed after two days. Now she's OK, but still has to rest a week.


Anyone who knows me, knows that I have always something to do. I shot new images of Valentine's gifts and I finally started writing the article into the magazine. In our family does not celebrate a Valentine's Day, but if you do (and you do not read "Be inspired" magazine, I introduce you some ideas for small gifts.






Papierová krabička na čokoládové pralinky je darček, ktorý poteší na Valentína asi každého. Krabičku kúpite v každom dobrom hobby obchode. Je vyložená kúskom tylu a naplnená čokoládovými pralinkami. Na nevšednosti jej pridáva vrch krabičky. 

Paper box for chocolate truffles is a gift that pleases everyone at Valentine's Day. The paper box you can buy in any good hobby shop. It is lined with a piece of tulle and filled with chocolate truffles. Top of the box makes this gift a special.


Vrchnú časť krabičky som vyzdobila látkovými ružičkami, ktoré sú nalepené do tvaru srdca. Pre mňa je Valentínskou farbou červená, ale viem si predstaviť srdiečko aj v ružovej alebo inej farbe. 

The top of the box I decorated with fabric roses, which are stuck into a heart shape. For me, Valentine's color is red color, but I can imagine the heart in pink or any other color.






Linking to:

Krásny Pondelok !
Have a lovely Monday !

7 komentárov:

  1. Reni, krabička je krásna, už som ju obdivovala vo Vašom časopise. Andrea

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Krabicka,tedy zdobeni je moc krasne,je dobre to darovati ale tomu,kdo vyrobu oceni,a me by se moooc libily ruzicky pudrove nebo jemnoulince ruzovounke.Krasa.Lenince preji rychle uzdraveni,vim,jak je smutne mit nemocne deticky.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Dobre sa na to pozerá a čokoládka mňam, mňam:)
    m.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Renatko,krabička je moc krásná,jak už psala Kačka tak bych ty růžičky taky dala v jiné barvě:-)...i když k té vroucí lásce ta červená prostě patří...měj se krásně a Leničce přeji brzké uzdravení...papa K.♥

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Renátka, v jednoduchosti je krása...super nápad na valentína, myslím, že nič zložité a radosť môže byť obrovská:-) A nápis na tabuľke je krásny tiež, ja využívam tabuľku vždy ako "pripomienku" k sviatku - teraz tam tróni dátum 30.1. - Emka a potom sa môžem sústrediť na Valentína:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Reni, moc hezký nápad s těmi růžičkami do srdíčka na ozdobení krabičky ...... vypadá to hodně "valentinsky" ....... Marki

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ahoj, Reni! Tak to je moc pěkné číst, že Leni už se uzdravuje a bacily jsou pryč. U nás to nejlépe snášela taky ta nejmladší :o) díky za tip na valentýnské dárečky, nenápadně je podstrčím mužské části rodiny :o) papa, L.

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za návštevu na mojom blogu a krásny komentár.
Odkaz pre SPAM-merov: Všetky spamy budú z komentárov ihneď vymazané, využite svoj čas efektívnejšie !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...