18. januára 2013

Nová Tabuľa / New Chalkboard

Veľmi som chcela mať kuchyni tabuľu na písanie. Prvý nápad bol, že bude na dverách. Lenže tie sú v tesnej blízkosti sporáka. Túto možnosť som zavrhla. Jediný priestor, kde by mohla byť, bola jedna strana chladničky. Natieranie som zavrhla hneď (aj keď na zahraničných blogoch som videla aj natrenú chladničku). 


Hľadala som na webe samolepiacu tabuľovú fóliu a našla som presne vo formáte, ktorý presne zapasoval. Urobila som objednávku, zaplatila, prevzala, bohužial aj vrátila (poslali mi iný formát), reklamovala a znovu prevzala. Snažila som sa naňu nakresliť niečo sofistikované. V detstve mi kreslenie celkom išlo, ale to bolo už veľmi dávno :))




I really wanted a chalkboard for writing in the kitchen. The first idea was that the board will be on the door. But they are close to the stove. I rejected this option. The only one area where it may be, is the one side of refrigerator. I rejected the painting immediately (even if I saw a painted refrigerator on the foreign blogs).


I looked for a black self-adhesive foil on the web and I found the proper format that exactly fits. I made an order, paid, picked up from post office, sent back (they sent me a different format), made a complain and picked up again. I tried to draw something sophisticated. I drew nicely as a child, but it was a long time ago :))

Thanks for stopping by.


Linking to:







16 komentárov:

  1. Reni, to kreslenie ti ostalo. Nápis sa podaril. Takáto tabuľka v domácnosti je super nápad. Prajem veľa príjemných odkazov. Lenka.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Reni, ... paci sa mi toto Tvoje kreslenie , ... no ten kriedovy prach, to nie je asi moc prijemne, nevadi Ti to v kuchyni?

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Rendi, no vidíš jak krásně kreslíš a o tabulové folii jsem ještě neslyšela, je to dobrý nápad...pa Jana

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Moc pěkná tabule!Přeji at se krásně kreslí,píše:-)Hezký víkend...Věra

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Renatko, kreslení Ti jde perfektně, myslím, že to se nezapomíná a nápad s folií bezva, krásný den,
    Marcela

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Renatko tak jí ale nakonec máš to je supr-krásná!!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Renatko,tabulka se ti mooooc povedla...taky jsem na netu viděla celou ledničku natřenou tabulovou barvou...no je to super nápad:-)...měj se krásně papa K.♥

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Hi Renata, Love your kitchen blackboard, it's a reminder for me to do one in my kitchen. I know mine wont be free handed. I'm not so good at drawing! XoXo Pam

    OdpovedaťOdstrániť
  9. RENI, SUPER NÁPAD.
    MOC HEZKÝ OBRÁZEK. KRESLENÍ TI JDE.
    MŮŽU POPROSIT O OBCHŮDEK KDE JSI OBJEDNÁVALA? DĚKUJI.
    MĚJ PŘÍJEMNÝ VÍKENDÍK.
    BOHDA

    PS: kutb@seznam.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Reni, nádhera .....super nápad..... tabule v kuchyni je úžasná a praktická věc .......o tabulové fólii jsem zatím neslyšela, budu se po ní muset poohlédnout ...... ten obrázek je nádherný ...... pa, pa Marki

    OdpovedaťOdstrániť
  11. No ta je ovšem nádherná!!! Krásná práce! Hezký večer, L.

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Přeji hezký večer a moc děkuji za návštěvu u nás na kopci♥
    Renatko,tady je vše dokonalé..fotky ,práce♥♥
    Jsi šikula,klaním se až k zemi :-)
    ŽANETA

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Reni, super nápad a krásne prevedenie. Chcela som natrieť v detskej izbe jednu stenu tabuľovou farbou a manžel mi povedal - (:šibe ti:). Nevie čo sa nosí a nechodí na Pinterest!!!
    Jana

    OdpovedaťOdstrániť
  14. super, netusila som, ze existuje aj nalepovacia folia s takymi vlastnostami...ja cakam na magneticku pastu, ktora ma tabuloidny povrch, tak uz spriadam plany co s nou :D

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem za návštevu na mojom blogu a krásny komentár.
Odkaz pre SPAM-merov: Všetky spamy budú z komentárov ihneď vymazané, využite svoj čas efektívnejšie !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...